Evo mog misljenja o pojedinacnom uvcinku svakog od igraca
4. Teodosic- sebicna igra, nepostovanje lopte i pozicije saigraca. neemotivno dozivljavanje neuspeha. mora da poraste kao covek (nije mi drag igrac)
5. Tepic- solidna igra, mozda i najbolja za A selekciju, ali za momka koji je uzeo gomilu medalja kao mladi rep mora mnogo bolje. nadam se da ce igrati u kahasolu i napredovati (drag igrac)
6. Rasic- van forme. nije pruzio igra kakva se od njega ocekuje. (drag igrac)
7. Paunic- igrac koji po meni nema mesta u rep. igra odbranu, a napad ne zna. (drag igrac)
8. Bjelica- primetna je pauza zbog povrede, mozda zbog toga nije trebao da bude u 12. gubljenje kada udje u igru, retki blistavi momenti (drag igrac)
9. Markovic- isto kao i Paunic (nije drag igrac)
10. Savanovic- svojevremeno nas Dirk Novicki izgubio se posle meca sa FRA. basketas, ali dobar. (drag igrac)
11. Keselj- za mene najprijatnije iznenadjenje turnira. bilo je gresaka, ali nista strasno i kardinalno. jedini koji je imao hrabrosti da sutira (rezonski). (nije drag igrac)
12. Krstic- ne svidjaju mi se prepotentne izjave pre prvenstva. lepa igra u napadu, slabija u odbrani i skoku (drag igrac)
13. Perovic- svaki komentar je suvisan. ne zna nista, nije mu mesto u rep (nije drag igrac)
14. Marjanovic- premala minutaza da bi se izveo zakljucak
(nije drag igrac)
15. Macvan- trudio se koliko moze i zna. (nije drag igrac)
Na kraju selektor. Veliki strucnjak cije godine i uspesi nisu dovoljni da se iskontrolisu odredjeni elementi u igri. Sada se vide neki nedostaci u selekciji za koje nije kasno da se isprave. Pored nekih nesimpatija od ranije svaka cast na svemu sto je uradio za nasu kosarku, ali mislim da je vreme da dodju mladji.
Trudio sam se da budem maksimalno objektivan i realan. Mozda se neko slaze, a neko ne ali ovo su moji utisci vezani za nas tim na ovom EP. Samo ostaje nada da ce za 2 god. biti bolje.