u toku silovanje španaca, samo da se ovako završi...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Poslednji izmenio boskoKC dana Uto 08 Sep 2009, 20:45, izmenjeno ukupno 1 puta
Vredjanje na nacionalnoj osnovi,nece biti tolerisano.boskoKC ::Ma uzas....80-69 za jeanez. Od pocetka su nas gazili kao teletabise.
Dobro, nije tako strasno, ostaje nam duel sa slabasnim i zalutalim Englezima, a Spanci ce da zgaze glupe janeze i mi opet prvi u grupi
P.S. Jel se prvo gleda kos razlika, a onda tek medjusobni duel, ili nesto jos pride?
Slazem se sa tobom,Slovenicu su dobar tim.Vimes ::hm malo ste prestrogi, pogledajte tim slovenije, tu ima itekako kvaliteta za makar polufinale. u svakom slucaju, srbiji se znalo da je kljucna utakmica protiv Kingdoma, pobjeda ce znaciti siguran prolazak + prenos bodova zbog sjajne pobjede nad Espanjom.
kvalitet srbije je trener i mladi igraci koji su voljni da ga slusaju i da se polome cijelu utakmicu, a to bi trebalo biti dovoljno da se sjutra dobije iako rival nimalo nije naivan.
u slucaju poraza, i pobjede spanije nad slovenijom, mislim da srbija ispada
boskoKC ::Ma uzas....80-69 za Slovence. Od pocetka su nas gazili kao teletabise.
Dobro, nije tako strasno, ostaje nam duel sa slabasnim i zalutalim Englezima, a Spanci ce da pobede Slovence i mi opet prvi u grupi
P.S. Jel se prvo gleda kos razlika, a onda tek medjusobni duel, ili nesto jos pride?
Poslednji izmenio Peyton Manning dana Čet 17 Sep 2009, 20:10, izmenjeno ukupno 1 puta
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu