pokazali ljudi kako mi trebamo u petak...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
iceman ::Ma koji Svajcarci bunker klasican, koji oni fudbal igraju a gol su dali zato sto je Kasiljas mentolcina......
Pobeda je bitna.....i imali su jos jednu 100% sansu kad je onaj pogodio stativu.Liverpool FC ::Ne lupajte vise pobogu,Svica je komotno mogla da primi 5-8 golova bez problema,kako su one zicere promasivali Spanci neverovatno!
Presli pola jednom i dali gol.PICKETINE najobicnije!
Peyton Manning ::Pobeda je bitna.....i imali su jos jednu 100% sansu kad je onaj pogodio stativu.Liverpool FC ::Ne lupajte vise pobogu,Svica je komotno mogla da primi 5-8 golova bez problema,kako su one zicere promasivali Spanci neverovatno!
I ja.3BEP ::Peyton Manning ::Pobeda je bitna.....i imali su jos jednu 100% sansu kad je onaj pogodio stativu.Liverpool FC ::Ne lupajte vise pobogu,Svica je komotno mogla da primi 5-8 golova bez problema,kako su one zicere promasivali Spanci neverovatno!
Како бих волио да га је онај забио, немаш појма.
Peyton Manning ::I ja.3BEP ::Peyton Manning ::Pobeda je bitna.....i imali su jos jednu 100% sansu kad je onaj pogodio stativu.Liverpool FC ::Ne lupajte vise pobogu,Svica je komotno mogla da primi 5-8 golova bez problema,kako su one zicere promasivali Spanci neverovatno!
Како бих волио да га је онај забио, немаш појма.
iceman ::NIGERIJSKI golman je kralj nad golmanima.....onaj sve brani majstor......
iceman ::Aca a i onaj drugi su teski idioti......
Najbolji na sampionatu.....iceman ::NIGERIJSKI golman je kralj nad golmanima.....onaj sve brani majstor......
+1iceman ::Nek bude 0-0 da uzmem 4 poena
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu