Klivlend isto ne
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
millhouse ::@mardok
Moja ponuda ostavlja mene kratkog po onim daft chartovina a ti trazis mnogo vise...jbg poenta ovog moka bi trebala da bude da izgleda sto realnije...sanse da Sijetl ne nadje partnera za trejd back su manje od 10%...
Verujem da ce ona moja ponuda 27+64 za YN + 42 biti bomba u odnosu na ono sto ce Jagsi dobiti na kraju...
Ne znam ko je dobio Coltse ali kad je Love pao isppd 15pika tu su morale da krenu ponude za trejd...sanse da ga NEP doceka na 23mestu su manje od 1%...bice bar pet a mozda I svih deset trejdova u prvoj rundi mi nismo imali ni jedan za sada...
Steelers ::voli Ol' Dirty Bastard igrace koji pocinju sa A.J.
28. / Ol' Dirty Bastard A.J. Epenesa, DE, Iowa
29. / Ol' Dirty Bastard A.J. Terrell, CB, Clemson
ja bi se trejdovao ali nemam toliko ekipa Stilersi nemaju municije a sa Dzajantsima ne znam za koga bi zurio, u prvoj rundi sam mislio da se spustim par pikova al nije bilo interesanata. u realnosti vrlo lako Cardzersi se popnu da bi uzeli QBSymphonyX ::Premalo nas je za trejdovanje. Proslih godina je bilo mnogo akcije, ali i 10 ljudi vise.
ima on i pik cifsaThe Bad Man ::Evo, izabraću ja za Bokija sad, a ubuduće nek to Čelični čini kad pretekne 3h...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu