SymphonyX :: The Bad Man ::Zach Baun dosta pao. U realnosti mu predvidjaju kraj prve ili pocetak druge. Meni se ne svidja preterano, deluje kao malo bolja verzija Martineza
Baun nije ILB vec Edge, a ta klasa je jako tanka.
Mali broj kvalitetnih par rushera ove godine.
The Bad Man ::Istina, na koledzu je bio Edge, ali koliko vidim fali mu velicine da bi isto igrao u NFL-u. S obzirom da ganjamo ILB, čitao sam par članaka o mogućnosti da njega uzmemo u koristimo ga unutra i svi se slažu da definitivno nije igrač kakav nam sad treba.
Najviše ga porede sa Van Noy-om
da se ukljucim ja u konverzaciju, jer sam ga i birao
prvo, slazem se da je dosta pao, citao sam i ja da mu se predvidja makar top 40
sto se tice pozicije univerzalan je igrac moze biti OLB, moze ILB, moze hibrid izmedju sejftija i LB a te packages mi igramo kao tim. sa druge strane nisam ga birao zbog potrebe, Stilersima lajnbeker trenutno najmanje treba nego smatram da smo dobri na svim pozicijama i mozemo da imamo slobodu birati najboljeg dostupnog igraca
kad procitam u weakness da je medju prvima velicina ili predispozicije to mi odma ulije neku sigurnost u igraca jer obicno kad nemaju sta negativno da navedu krecu od fizikalija. pise da je na pocetku karijere igrao kvoterbeka sto bi znacilo da je inteligentan igrac, a mi smo obozavali te ex-qb da koristimo u trik akcijama (citaj Antwaan Randle El u SB XL)
da nije bio dostupan on, birao bih Nevila Galimora, DL, Oklahoma za kojeg pisu da je isto dobar igrac, ali za razliku od Bauna tek treba jos dosta da se razvija da bi dostigao pun potencijal i ne bi mogao odma doprinositi od prve sezone