Ja sam zainteresovan za taj trejd kao Sijetl...sta trazis?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
hajde biraj za Tampumillhouse ::Ja sam zainteresovan za taj trejd kao Sijetl...sta trazis?
Prva runda, eventualno 1.+4, za Yan i 5.runda.millhouse ::Ja sam zainteresovan za taj trejd kao Sijetl...sta trazis?
mardok ::Prva runda, eventualno 1.+4, za Yan i 5.runda.millhouse ::Ja sam zainteresovan za taj trejd kao Sijetl...sta trazis?
4. Selektor tima koji hoće trejd može ponuditi pik u zamenu za pik, igrača u zamenu za pik ili oboje - igrač plus pik. Mogu se nuditi pikovi samo za ovu sezonu.millhouse ::mardok ::Prva runda, eventualno 1.+4, za Yan i 5.runda.millhouse ::Ja sam zainteresovan za taj trejd kao Sijetl...sta trazis?
Gledaj, ni.u stvarnosti ne znam da l bih dao prvu rundu...ovde sigurno ne bih jer mi draft gubi draz...ipak je ovde trejd imaginaran, tj YN ne znaci nista...mozemo da se dogovorimo za 59pik plus pik druge runde sledece godine (mislim da ce.tako nesto I biti na kraju u realnosti)...
dr.dule ::a sto bi uzeli ovoga? imate zver sa juzne karoline
Pominjala sa zamena 11. za 20.pik, plus 5.runda.The NY Jets have expressed interest in trading for pass-rusher Yannick Ngakoue.
Trazio je 22-23, ali sad kontam da kada je video da je puklo trziste da ce uzeti i manje, jer nema izbora.SymphonyX ::Koje pare trazi on u FA? Nekako mi se cini da ce to da ide blizu 20 sto je bas ludost.
Note to managers: Treba promijenit samo ime tima u kodu, nista drugo.Steelers ::volim kad Simfoni bira jer gospodski edituje svoje objave sa logom timova. budite Simfoni
mardok ::Pominjala sa zamena 11. za 20.pik, plus 5.runda.The NY Jets have expressed interest in trading for pass-rusher Yannick Ngakoue.
millhouse 27+64 za YN+73 ?
pohvale i za mardoka zbog iste stvariSymphonyX ::Note to managers: Treba promijenit samo ime tima u kodu, nista drugo.Steelers ::volim kad Simfoni bira jer gospodski edituje svoje objave sa logom timova. budite Simfoni
Minneapolis Miracle ::Kazi sta trazis za 27 pika
millhouse ::Minneapolis Miracle ::Kazi sta trazis za 27 pika
Pika druge I trece runde...npr Jax, Coltsi,Cle, LAC...to.su pikovi 40-50 I 70-80...
Evo Jax ima 43+73...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu