NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mock draft diskusija

+10
ZippoZG
mardok
Mos Def
kb8
millhouse
The Bad Man
SymphonyX
Zver
dr.dule
Steelers
14 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 6 od 11]

126Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 13:13

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Ja sam zainteresovan za taj trejd kao Sijetl...sta trazis?

127Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 13:14

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

millhouse ::Ja sam zainteresovan za taj trejd kao Sijetl...sta trazis?
hajde biraj za Tampu

Mock draft diskusija - Page 6 Potpis

128Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 13:28

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Prva runda, eventualno 1.+4, za Yan i 5.runda.

129Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 13:43

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

mardok ::

Gledaj, ni.u stvarnosti ne znam da l bih dao prvu rundu...ovde sigurno ne bih jer mi draft gubi draz...ipak je ovde trejd imaginaran, tj YN ne znaci nista...mozemo da se dogovorimo za 59pik plus pik druge runde sledece godine (mislim da ce.tako nesto I biti na kraju u realnosti)...

130Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 13:46

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

a sto bi uzeli ovoga? imate zver sa juzne karoline

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Mock draft diskusija - Page 6 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

131Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 13:51

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

millhouse ::

Gledaj, ni.u stvarnosti ne znam da l bih dao prvu rundu...ovde sigurno ne bih jer mi draft gubi draz...ipak je ovde trejd imaginaran, tj YN ne znaci nista...mozemo da se dogovorimo za 59pik plus pik druge runde sledece godine (mislim da ce.tako nesto I biti na kraju u realnosti)...
4. Selektor tima koji hoće trejd može ponuditi pik u zamenu za pik, igrača u zamenu za pik ili oboje - igrač plus pik. Mogu se nuditi pikovi samo za ovu sezonu.

132Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 14:07

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

A ok. Onda nudim 27+64 za YN+42. Ovako nesto je I Toni Pauline rekao da je moguce.

133Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 14:16

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

dr.dule ::a sto bi uzeli ovoga? imate zver sa juzne karoline

Prvo, treba nam cist pass rusher sa LEO pozicije, koji ima 10+ sekova u sebi. Drugo, ocigledno je da je Clowney sebe precenio I da ceka nesto(sta to samo on zna) I da.ce.to nesto tesko dobiti od.nas.

134Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 15:22

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Becton ode prije Willsa, ako je neko voljan da se popne za ovog drugog neka javi u narednih po ure.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

135Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 15:40

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Samo da znate da nas cita PFF goal!

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

136Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 16:36

mardok

mardok
Moderator
Moderator

The NY Jets have expressed interest in trading for pass-rusher Yannick Ngakoue.
Pominjala sa zamena 11. za 20.pik, plus 5.runda.

millhouse 27+64 za YN+73 ?

137Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 16:40

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Koje pare trazi on u FA? Nekako mi se cini da ce to da ide blizu 20 sto je bas ludost.

George Orwell

138Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 16:46

mardok

mardok
Moderator
Moderator

SymphonyX ::Koje pare trazi on u FA? Nekako mi se cini da ce to da ide blizu 20 sto je bas ludost.
Trazio je 22-23, ali sad kontam da kada je video da je puklo trziste da ce uzeti i manje, jer nema izbora.
Ostaje opcija, da odigra godinu pod tagom za 17mil, i da posle ode kao FA. Ali ...mora da ponovi vrh sezonu da bi uzeo pare, i rizik od povrede je uvek tu.

139Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 16:55

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

volim kad Simfoni bira jer gospodski edituje svoje objave sa logom timova. budite Simfoni

140Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 17:14

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Steelers ::volim kad Simfoni bira jer gospodski edituje svoje objave sa logom timova. budite Simfoni
Note to managers: Treba promijenit samo ime tima u kodu, nista drugo.

George Orwell

141Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 18:32

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

The NY Jets have expressed interest in trading for pass-rusher Yannick Ngakoue.
Pominjala sa zamena 11. za 20.pik, plus 5.runda.

millhouse  27+64 za YN+73 ?

Od kad ti je ova vest za Jetse? Pa zamena ova dva pika je u vrednosti 50-60pika(kraj druge runde). Sto bi Jax to prihvatio...

Necu ovu ponudu. Maksimum koji dajem je ono sto sam predlozio, ako ne zelis idemo dalje bez.trejda.

142Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 19:35

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Nista, idemo dalje bez trejda.

143Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 21:34

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Cisto da znate zainteresovan sam za trejd u nazad sa 27 pika.

144Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 22:45

Minneapolis Miracle

Minneapolis Miracle
Rookie
Rookie

Kazi sta trazis za 27 pika

145Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Pon 30 Mar 2020, 23:26

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

SymphonyX ::
Steelers ::volim kad Simfoni bira jer gospodski edituje svoje objave sa logom timova. budite Simfoni
Note to managers: Treba promijenit samo ime tima u kodu, nista drugo.
pohvale i za mardoka zbog iste stvari Smile

i jos jedna stvar, mislim da to ne moram pominjati, ali ko ne zna CTRL+F za laksu i pregledniju pretragu one prve strane zvanicne teme mock drafta na kojoj su upisani izbori ekipa. ako ste nesigurni jel neki igrac vec biran ukucajte njegovo ime i ako iskoci znaci da je upisano i da je igrac vec biran

146Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Uto 31 Mar 2020, 08:30

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Minneapolis Miracle ::Kazi sta trazis za 27 pika

Pika druge I trece runde...npr Jax, Coltsi,Cle, LAC...to.su pikovi 40-50 I 70-80...

Evo Jax ima 43+73...

147Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Uto 31 Mar 2020, 13:31

Minneapolis Miracle

Minneapolis Miracle
Rookie
Rookie

millhouse ::
Minneapolis Miracle ::Kazi sta trazis za 27 pika

Pika druge I trece runde...npr Jax, Coltsi,Cle, LAC...to.su pikovi 40-50 I 70-80...

Evo Jax ima 43+73...

Nemam sta da ti ponudim Smile

148Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Uto 31 Mar 2020, 19:03

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Je l ima neko ko vodi ove nabrojane timove da je zainteresovan za trejd?

149Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Uto 31 Mar 2020, 20:30

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Not me.

George Orwell

150Mock draft diskusija - Page 6 Empty Re: Mock draft diskusija Uto 31 Mar 2020, 20:59

mardok

mardok
Moderator
Moderator

A Jax trazi dosta vise od onoga ponudjenog.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 6 od 11]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu