Bearsi nemaju prvu rundu, uzmi nesto drugo.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
sto je nestao?dr.dule ::nema ni Blenta. jedan selektor manje. cekamo da prodju prvi dani FA pijace pa da krenemo.
upisujem ti nakon sto (ako) bude jos prijava novih igracamardok ::Ako treba pomoc, dajte meni jos 1-2 ekipe, da se malo rastereti i ubrza.
isto kao mardokukb8 ::A jesmo jadni u pm...
I nas treba zatvorit...
Daj i meni još pokoju momčad...
Eo recimo Bengalse i Boltse...
upisanoZippoZG ::Evo ja cu uzeti Skinse i Bearse
lagano, upisujem te sigurno svakako nemamo igracakb8 ::Axmo Mardok i ja isti, onda daj nešto drugo da se popuni, svejedno, samo da se igra...
Steelers ::lagano, upisujem te sigurno svakako nemamo igracakb8 ::Axmo Mardok i ja isti, onda daj nešto drugo da se popuni, svejedno, samo da se igra...
nego fali nam Zona do trona, on je bio godinama aktivan u ovim draftovima
ma fali nam jos igraca, 15 ekipa je ostalo u opticaju. uzecemo ti, kb8, mardok i ja svakako jos ekipa nego da prvo zovnemo druge ako zele da igraju.dr.dule ::daj popuni listu. meni izdeli, mejoku i ko hoce.
FA pijaca u sredu starta
dr.dule ::Zona se nece vraćati na forum. reče da je napustio.
Upisani su ti cardzersiNiger iz huda ::Odlucicu cu se za jos jedan tim kasnije cim mi se ohladi glava.
zato sto su najblizi cardzersima na listi, da ti ekipe ne budu previse razdvojeneNiger iz huda ::IND od te tri ekipe.
Steelers ::zato sto su najblizi cardzersima na listi, da ti ekipe ne budu previse razdvojeneNiger iz huda ::IND od te tri ekipe.
Steelers ::Odlozicemo malo pocetak mocka dok ne nadjemo jos igraca
The Bad Man ::Daj automatski svakom po 1,2 tima i da krecemo. Sad nemamo šta pametno raditi, vreme da složimo 7 rundi
nije problem samo nedostatak igraca, vec i sto su se neki prijavljeni izgubili sa foruma (Blento)SymphonyX ::Ma jasno.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu