e i za tog mališu sa Floride znam. baš je delovao dobro sto prosle godine. mozda se deca cuvaju. ko ce ti znati.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
millhouse ::
I jos jedna stvar zasto su testiranja bitna. Na koledzu, tj tape-u sto ti kazes, ne moze uvek sve da se vidi, jer u 90-95% situacija Brown je igrao protiv mnogo losijih atleta/protivnika nego sto ce to biti slucaj kada udje u NFL. Mnogi sada pricaju kako ce on I dalje biti dobar igrac, siguran starter, ali sumnjaju u njegov upside I mogucnost da postane elitni all pro igrac (a mislilo se da je takav potencijal).
Koliko se secam, od svih ljudi ispod 4.30, niko osim Cj2k nije imao nikakvu karijeru.kb8 ::Ma taj Combine samo show, niđe veze...
Pa koliko najbržih ljudi ikada na 40y (ispod 4.35 recimo) je trenutno u Ligi i kakve karijere su imali i imaju?
kb8 ::Nego, Denzel Mims mi se čini ko prospekt na kojeg bi valjalo obratit pažnju...
To se odnosilo na ovaj specifican slucaj i Browna. Blesavo je pricati da neko nije vrhunski atleta, a pozvan je na combine.millhouse ::Ma niste u pravu...kao sto rekoh, nisu sve vrhunske.atlete I vrhunski igraci, ali jako malo je vrhunsih igraca koji nisu vrhunske atlete...I to nisu samo reci, to je potvrdjeno statistikom I pdatcima...
dr.dule ::pitam se da li od Anthony Gordon moze ispasti igrac. ono sto sam gledao , decko daje znake zivota.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu