SymphonyX ::Detroit ce uzet vasu diviziju.
Pre će biti da će Patricia uskoro biti na birou
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 9 ... 13, 14, 15
SymphonyX ::Detroit ce uzet vasu diviziju.
Slazem se da su vece sanse da bude sutnut, ali bili su jako dobri na pocetku prosle godine, izgubili nesrecno od Chiefsa i Packersa, posle povreda Stafforda i cao. Divizija nije nista bolja, a oni ce racunam napravit korak naprijed.The Bad Man ::SymphonyX ::Detroit ce uzet vasu diviziju.
Pre će biti da će Patricia uskoro biti na birou
Steelers ::da li je ikad bilo vise timova kojima potencijalno treba kvoterbek na draftu, bilo momentalno ili kao naslednik postojeceg.
San Francisko, Cikago, Denver, Indijanapolis?, Dalas?, Atlanta?, Dzeksonvil, Njujork x2?, Detroit?, Nju Ingland?, Nju Orleans?, Pitburg?, Filadelfija?, Vasington.
Evo i liste slobodnih kvoterbekova:
Dak Preskot
Filip Rivers
Trubiski, Briset, Ficpatrik, Dalton, Tejlor
A onda stize draft
Lorens - Dzeguarsi
Filds
Vilson
Lens
Trask
Dzouns
ne znam zasto, bio je pod pritiskom sinoc jakog pas raša. jedno ce morati famblove da ogranici. ali sto se tice pas igre 400 jardi i 2 tacdauna sasvim solidna partija, nemojmo zaboraviti da mu je ovo tek drugi poraz u karijeridr.dule ::Posle nocasnjeg meca, dobro bih se zamislio kao GM Jax.a
Niger iz huda and Steelers like this post
mardoce kao da pises iz moje duse bukvalno sve se slazemmardok ::Ja sam samo jos sigurniji u njega kao no.1 pika posle ove tekme.
I pod pritiskom je bio dobar, ima dobru ruku, dobre odluke, krece se odlicno.
Fieldsa je nosilo trcanje, 3 utakmice ga nema nigde, jos onaj Int je samo njegov.
Bukvalno ako Jax ne pokupi Lorensa, krecem da navijam za Jetse.
SymphonyX ::Chris Simms je u zadnjih nekoliko godina imao dobar track record sa evaluacijom college QB-a, bice zanimljivo njega cut sto veli za Fieldsa.
Pod tim mislim - bio je veliki fan Herberta i Mahomesa, ali i Locka npr.
Idi na stranu : 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu