https://twitter.com/FinsOrDie/status/1233900488866893825?s=19
Kakav car, kakav Bog...
Ja ne prestajem da se smejem...
Kakav car, kakav Bog...
Ja ne prestajem da se smejem...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pa od QBa Dzo je siguran, pitanje je da li ce neko uzeti TTa, i Herberta (manje verovatno).SymphonyX ::Do 9. pozicije bas tesko, ali jedini moguci scenario (iako ne bas realan) jeste da podju 3 QB, 3T, CB, DE.
Realno gledano - Giants, Chargers i Dolphins imaju ozbiljan OL need.
SymphonyX ::Tua >>>> Haskins.The Bad Man ::Nesto smrdi da bi Skinsi mogli stopama Arizone. Odreci se qb nakon godinu dana i birati novog
Time je sve receno.
The Bad Man ::Kinlaw ne verujem da će biti u top 10. Derick Brown je sa druge strane zver koju će neko sigurno uzeti i verovatno jedini defanzivni linijaš uz Janga koji ide u top 10
SymphonyX ::Tua >>>> Haskins.The Bad Man ::Nesto smrdi da bi Skinsi mogli stopama Arizone. Odreci se qb nakon godinu dana i birati novog
Time je sve receno.
Nece nimalo, pogledas snimak i vidis sta dobijas. Dominantan DL.millhouse ::The Bad Man ::Kinlaw ne verujem da će biti u top 10. Derick Brown je sa druge strane zver koju će neko sigurno uzeti i verovatno jedini defanzivni linijaš uz Janga koji ide u top 10
Brown je imao ozbiljno los kombajn. Videcemo koliko ce to uticati na kraju.
Letos mi na pripremama sa KSS, i povede se ta prica legendarne pripreme u Sarajevu. Treneri naravno "old school" ...tiha patnja za tim vremenima.dr.dule ::stari dobri program Ranka Zeravice i Mirka Novosela ne bi od njih niko izdrzao.
mardok ::Nece nimalo, pogledas snimak i vidis sta dobijas. Dominantan DL.millhouse ::The Bad Man ::Kinlaw ne verujem da će biti u top 10. Derick Brown je sa druge strane zver koju će neko sigurno uzeti i verovatno jedini defanzivni linijaš uz Janga koji ide u top 10
Brown je imao ozbiljno los kombajn. Videcemo koliko ce to uticati na kraju.
millhouse ::https://www.nfl.com/prospects/davon-hamilton?id=32194841-4d20-5852-77dc-f6d40bb66091
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu