Ponekad gledam tekme na SK s ovim komentatorima...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mislim da su igrali neki bowl jedan protiv drugogMiki HOF ::jel istina da su Edelman i McVay bili saigraci na koledzu?
pitali ga juce dal ce SB biti poslednji mec, tj kolike su sanse da se to desi, on rekao "zero"dr.dule ::da pobedi i da ga ispratimo na pecanje kako dolikuje.
I dalje je top 10 QB, za PO top 5, jedino ako ga zena i familija pritisnu..dr.dule ::ne bih se kladio . opet lik deluje i dalje bolji qb od pola startnih qb u ligi. ipak Zizela ce da se pita valjda malo.
Peyton Manning ::Vidim da ce Drew Lock biti prva runda verovatno..kakav je on?
Ol' Dirty Bastard ::Ma sanse nema da se povuce, cak i ako izgube. Osim ako bi Donald malo... bio agresivniji da tako kazem. Mislim daleko bilo naravno, al mozda ako bi slucajno malo zavrtio Brejdija ko Watt sto je Smita... Al opet kazem slucajno naravno, nisam mislio sad jos i Suh kad bi mu stao na tu istu slomljenu nogu ili tako nesto nego ono...
penban ::Ol' Dirty Bastard ::Ma sanse nema da se povuce, cak i ako izgube. Osim ako bi Donald malo... bio agresivniji da tako kazem. Mislim daleko bilo naravno, al mozda ako bi slucajno malo zavrtio Brejdija ko Watt sto je Smita... Al opet kazem slucajno naravno, nisam mislio sad jos i Suh kad bi mu stao na tu istu slomljenu nogu ili tako nesto nego ono...
Hoćeš li prestati da malerišeš ove godine?
Nikad se ne zna, nasilan je to sportOl' Dirty Bastard ::Ma sanse nema da se povuce, cak i ako izgube. Osim ako bi Donald malo... bio agresivniji da tako kazem. Mislim daleko bilo naravno, al mozda ako bi slucajno malo zavrtio Brejdija ko Watt sto je Smita... Al opet kazem slucajno naravno, nisam mislio sad jos i Suh kad bi mu stao na tu istu slomljenu nogu ili tako nesto nego ono...
kb8 ::Toliko žestoka da sam bliže da ju prespavam...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu