Fino ćemo ih ugostit za simboličnu naknadu...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Postalo vec uobicajeno da se slazemokb8 ::Peyton Manning ::Bas mi se nesto oduzila ova sezona, nikad kraja..vreme je za SB pa pauza
I ja kažem...
Još bacim jedno skijanje i kreće biciklizam, trejlanje i basketanje, dosta ove football maškarade...
Peyton Manning ::Postalo vec uobicajeno da se slazemokb8 ::Peyton Manning ::Bas mi se nesto oduzila ova sezona, nikad kraja..vreme je za SB pa pauza
I ja kažem...
Još bacim jedno skijanje i kreće biciklizam, trejlanje i basketanje, dosta ove football maškarade...
Miki HOF ::nesto razmisljam...po prorocanstvu baba Dule, jedini SB koji Ramsi mogu da osvoje je u duelu sa Bills-ima...
?Niger iz huda ::Samo se Tuck Rule sudio na nekom levom mecu u regularnoj sezoni, nesto me vuce da kazem Minesota-Dzetsi.
Miki HOF ::nesto razmisljam...po prorocanstvu baba Dule, jedini SB koji Ramsi mogu da osvoje je u duelu sa Bills-ima...
Peyton Manning ::?Niger iz huda ::Samo se Tuck Rule sudio na nekom levom mecu u regularnoj sezoni, nesto me vuce da kazem Minesota-Dzetsi.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu