Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Wentz, jasna stvar. Foles samo moze da uzme kes nekom drugom timugagi6689 ::Evo otvoricu ovu temu sa pitanjem-Ko je startni kvoterbek za sezonu 2018 ako Foles uzme SuperBowl?
gagi6689 ::Evo otvoricu ovu temu sa pitanjem-Ko je startni kvoterbek za sezonu 2018 ako Foles uzme SuperBowl?
Peyton Manning ::Da nije vec postala tradicija da se gleda SB sa drustvom, mozda bih i prespavao ovaj mec.
kb8 ::Zona ima osjećaj za filing dakle...
Kako god, očekujem dobru tekmu, sin mi već najavio da želi da gledamo live tako da nema preskakanja, offseason je predugačak da bi se preskakale tekme...
Zona do trona ::kb8 ::Zona ima osjećaj za filing dakle...
Kako god, očekujem dobru tekmu, sin mi već najavio da želi da gledamo live tako da nema preskakanja, offseason je predugačak da bi se preskakale tekme...
Za koga ce tvoj sin navijati u SB?
Zona do trona ::E,Zoki mi dao ideju,hajde da se prebrojimo. Neka svako od neutralnih forumasa napise za koga ce navijati za dve nedelje.
Ol' Dirty Bastard ::Prevelika je, vidi se sve kad je otvoris u novom tabu
Wild Raven ::Btw...Ako kojim slučajem Fila pobedi, a znamo da neće jer bi to stvarno bilo bezveze, ali eto ako pobedi kojim slučajem...NFC East će biti prva divizija u kojoj su svi članovi osvajači SB.
Wild Raven ::Btw...Ako kojim slučajem Fila pobedi, a znamo da neće jer bi to stvarno bilo bezveze, ali eto ako pobedi kojim slučajem...NFC East će biti prva divizija u kojoj su svi članovi osvajači SB.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu