Miki HOF ::sta mislite kolko puta cemo za naredne dve nedelje da gledamo highlights proslog SB izmedju dva tima?
I obavezno ako bude bilo neizvesno pred kraj ide snimak sa kraja tog meca.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Miki HOF ::sta mislite kolko puta cemo za naredne dve nedelje da gledamo highlights proslog SB izmedju dva tima?
Miki HOF ::jel se moze konstatovati da je Goff savlado strane sveta?
Miki HOF ::jel se moze konstatovati da je Goff savlado strane sveta?
Ol' Dirty Bastard ::Miki HOF ::jel se moze konstatovati da je Goff savlado strane sveta?
Ovo sam i ja pomislio juce, decko nije znao gde se nalazi u vremenu i prostoru u toj prvoj sezoni, reko ovaj je bust 1/1. Al eto sta znaci trener. Tako ce i Lamar Jackson sad, za dve sezone Baltimor u SB.
kb8 ::Ol' Dirty Bastard ::Miki HOF ::jel se moze konstatovati da je Goff savlado strane sveta?
Ovo sam i ja pomislio juce, decko nije znao gde se nalazi u vremenu i prostoru u toj prvoj sezoni, reko ovaj je bust 1/1. Al eto sta znaci trener. Tako ce i Lamar Jackson sad, za dve sezone Baltimor u SB.
Tješi se...
Skupa s mojim sinom...
Ol' Dirty Bastard ::kb8 ::Ol' Dirty Bastard ::Miki HOF ::jel se moze konstatovati da je Goff savlado strane sveta?
Tješi se...
Skupa s mojim sinom...
Mali ce biti veliki covek, ljudina. Kad tako od malena donosi dobre odluke, to mi sve govori. Verovatno je rekao, tata kad si ti pogresio u izboru tima, ja necu.
dr.dule ::For the second time in just over three months, New England and Los Angeles will battle on the championship stage.
Peyton Manning ::Bas mi se nesto oduzila ova sezona, nikad kraja..vreme je za SB pa pauza
Poslednji put izmenio Steelers dana Pon 21 Jan 2019, 14:29, izmenio ukupno 2 puta
taj prvi nece postojati do taddr.dule ::mislis Oak i SF
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu