Umesto da dodju 28-14 i lopta, pa da bar ucine mec zanimljivijim, bice 35-7
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kul je i 35Peyton Manning ::Nista od 38
Ni 50, slaboniko32 ::kul je i 35Peyton Manning ::Nista od 38
Vi imate strasan skor protiv Patsa.Steelers ::Samo jedan tim je mogao zaustaviti zlu imperiju, ali nema ga u plejofu ostali se rastrcali
Opa, već smo krenuli i sa teorijama zavjere!Ol' Dirty Bastard ::Imam osecaj da Belicek i kompanija placaju medije da lazu kako je Brady gotov i kako to vise nije isti igrac da bi se mi, obicni ljudi koji samo zelimo da Patsi propadnu, zavarali i naseli.
A Eagles-Saints?Peyton Manning ::Propade vece gledanja NFL..najbolje da zaspim sto pre, pa da ustajem za Rafu oko 3
Vlado997 ::Opa, već smo krenuli i sa teorijama zavjere!Ol' Dirty Bastard ::Imam osecaj da Belicek i kompanija placaju medije da lazu kako je Brady gotov i kako to vise nije isti igrac da bi se mi, obicni ljudi koji samo zelimo da Patsi propadnu, zavarali i naseli.
Pogledacu malo, ocekujem da se prosetate kao PatsiVlado997 ::A Eagles-Saints?Peyton Manning ::Propade vece gledanja NFL..najbolje da zaspim sto pre, pa da ustajem za Rafu oko 3
Možda se zajebeš, ne valja preudicirati i nikoga otpisati u plejofu, pogotovo kad Eaglese vodi kurcati Nick.Peyton Manning ::Pogledacu malo, ocekujem da se prosetate kao PatsiVlado997 ::A Eagles-Saints?Peyton Manning ::Propade vece gledanja NFL..najbolje da zaspim sto pre, pa da ustajem za Rafu oko 3
Moguce, big dick Nicka ne treba otpisivati, ali ste mnogo kompletniji jos u Dome..Vlado997 ::Možda se zajebeš, ne valja preudicirati i nikoga otpisati u plejofu, pogotovo kad Eaglese vodi kurcati Nick.Peyton Manning ::Pogledacu malo, ocekujem da se prosetate kao PatsiVlado997 ::A Eagles-Saints?Peyton Manning ::Propade vece gledanja NFL..najbolje da zaspim sto pre, pa da ustajem za Rafu oko 3
SymphonyX ::Vi imate strasan skor protiv Patsa.Steelers ::Samo jedan tim je mogao zaustaviti zlu imperiju, ali nema ga u plejofu ostali se rastrcali
Peyton Manning ::History is made today as Sarah Thomas becomes the first woman to officiate a playoff game with Chargers-Patriots
Zona do trona ::Peyton Manning ::History is made today as Sarah Thomas becomes the first woman to officiate a playoff game with Chargers-Patriots
A,bome,prvi put je veceras i zenski tim zaigrao u playoffu NFL.
There's on way this score holds, but it would be kind of cool if the Patriots won 41-14 as they head to Kansas City. Last time they played at Arrowhead ... pic.twitter.com/qyJ9KG74yX
— Michael Hurley (@michaelFhurley) January 13, 2019
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu