Kako je nestao ovaj lik i zaboravio sam na njega, a secam se hajpa. Mozda dobije sansu u ovim novim ligama sto se spremaju.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Da, da, koje price su bile..mada su skauti odmah rekli da ima previse tanke noge itdOl' Dirty Bastard ::
Kako je nestao ovaj lik i zaboravio sam na njega, a secam se hajpa. Mozda dobije sansu u ovim novim ligama sto se spremaju.
Takodje, upravo prosle nedelje sam razmisljao da nisam pogledao plejof mec od finala konferencije prosle god. Sve neki hajlajtsi, reprize a iskreno i ne privlace me nesto susreti. Pogledam na kraju rezutat, ako je bilo zanimljivo hajlajtse i to je toPeyton Manning ::Veceras opet grad, ipak propustam Kc-Ind..nikad manje odgledan PO
Mene interesuje, ali takav period godine, stalno se izlazi.Steelers ::Takodje, upravo prosle nedelje sam razmisljao da nisam pogledao plejof mec od finala konferencije prosle god. Sve neki hajlajtsi, reprize a iskreno i ne privlace me nesto susreti. Pogledam na kraju rezutat, ako je bilo zanimljivo hajlajtse i to je toPeyton Manning ::Veceras opet grad, ipak propustam Kc-Ind..nikad manje odgledan PO
Vlado997 ::Nadam se da ste igrali under na KC-IND i NE-LAC.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu