Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ne bi bilo dobro da je farenhajtaWild Raven ::Farenhajta ili Celzijusa.
Ol' Dirty Bastard ::Nista, valjda ce biti dobra utakmica Saints-Eagles.
Isto sam pomislioOl' Dirty Bastard ::Nista, valjda ce biti dobra utakmica Saints-Eagles.
O njemu se nikad nece govoriti kao o Breesu i Brady i ne treba, posto nije ta klasa.Zona do trona ::Ako Rivers zeli da se sutra o njemu govori u istom svetlu kao sto se govori o Breesu,Brady-ju i ekipi,on mora veceras da nadje nacin da ovo dobije.
Makar morali Chargersi da daju 40 plus poena...
Uvijek se pitam da li dušmani Patriotsa stvarno padnu u pesimizam odmah na početku ili jinxuju?Peyton Manning ::Isto sam pomislioOl' Dirty Bastard ::Nista, valjda ce biti dobra utakmica Saints-Eagles.
Vlado997 ::Uvijek se pitam da li dušmani Patriotsa stvarno padnu u pesimizam odmah na početku ili jinxuju?Peyton Manning ::Isto sam pomislioOl' Dirty Bastard ::Nista, valjda ce biti dobra utakmica Saints-Eagles.
Peyton Manning ::O njemu se nikad nece govoriti kao o Breesu i Brady i ne treba, posto nije ta klasa.Zona do trona ::Ako Rivers zeli da se sutra o njemu govori u istom svetlu kao sto se govori o Breesu,Brady-ju i ekipi,on mora veceras da nadje nacin da ovo dobije.
Makar morali Chargersi da daju 40 plus poena...
Ali da bi se govorilo kao o Big Benu i Eli itd onda mora
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu