Zona do trona ::Nije mi jasan Williams.Apsolutno sam siguran da su treneri NO,nakon FG Lutza,napomenuli igracima odbrane da drze hvatace Vikingsa ispred sebe i da idu na sigurno i cvrsto obaranje. To su fundamentalne stvari footballa.
Williams je isao na killer hit,totalno rizican i sulud potez u tom momentu meca.
Ako zapravo pažljivo pogledaš akciju, vidjećeš da je odbrana Saintsa bila pravilno raspoređena i problem nije bio u tome već u činjenjici da je Williams napravio nešto što se ne može okarakterisati kao rookie pogreška jer je čine i dosta iskusniji igrači, i to primjetio sam jako često. Oborio je glavu prilikom tacklovanja. Isto to je i Shazier uradio kada je ostao nepokretan, a sigurno je to uticalo. Williams je odmah skočio da tackluje Diggsa i procijenio je da on pada u koso i zato je tacklovao malo u stranu da bi ovaj ostao u terenu. Da nije oborio glavu, uspio bi da reaguje na pravi način, ali šta da se radi... To je sve dio sporta.Zona do trona ::Jos ludje je to sto Wiiliams uopste nije morao da ide na rizik.Nije ni morao da ide na sprecavanje kompletnog pasa. U momentu kada je lopta bila blizu Diggsa,Diggs je bio visoko u zraku.Dovoljno je bilo da Williams,umesto majmunskog zaletanja,stoji 1-2 yds iza i da u momentu kompletiranja pasa,odigra siguran tackle.Diggs je bio visoko u zraku,ledjima okrenut od endzone.95 posto sanse da u toj situaciji ne bi izbegao obaranje. Cak i ako bi Williams imao problem sa tackle-om,makar bi usporio Diggsa,dovoljno da u toj situaciji pridje Crawley i zavrsi posao.