Marcus Williams ne da je profulao Diggsa već je ujedno tacklovao Crawleya. Muka mi je.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Wild Raven ::jebeno sam otišao na spavanje na 17-0 i bio uveren da Saintsi neće ući u double digits.
+1Freak ::Wild Raven ::jebeno sam otišao na spavanje na 17-0 i bio uveren da Saintsi neće ući u double digits.
+1
dr.dule ::+1Freak ::Wild Raven ::jebeno sam otišao na spavanje na 17-0 i bio uveren da Saintsi neće ući u double digits.
+1
1. Lijepo sam vam rekao da onih 17-0 nije pravih 17-0dr.dule ::jel vecinu nas Zule poslao na spavanje na 17-0 za Min?
Ja se iz tog razloga trudim da ne propustim nijednu PO utakmicu. Drugo, u SB51 sam zaspao na poluvremenu, zbog pospanosti a ne iz drugih razloga i propustio sam jedan od najvećih momenata u istoriji sporta. Pogledao sam reprizu ali nisam nikako nadomjestio taj osjećaj i od tada sam rekao nikad više.Ol' Dirty Bastard ::I ja sam isto verovao cele nedelje u neizvesnu zavrsnicu tako da sam nastavio, mada mislim i da je bilo 0:30 na poluvremenu ostao bih do kraja jer mi prekratko traje NFL sezona i blizi se kraj pa vrednujem svaki momenat ovog predivnog sporta
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu