minesota nije ove godine imala napad za ozbiljniju pricu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Peyton Manning ::ja moram priznati da sam potcenio i apsolutno sam ocekivao da budu one and done, kao sto i sad ocekujem da ih pobedi
Spartacus ::penban ::Jel me oči varaju ili je jedna ptica odletela iz Pats jata i sada je NFL fan
Previse nas ima na forumu.
Ovako slobodnije mogu da bacam hejt na neke ekipe kao recimoColorado AvalancheDenver Broncos.
Edit:Ako se ne varam niza kvota je bila juce na Sijetl, ali sam to samo jednom bacio pogled.
zokiruma ::Spartacus ::penban ::Jel me oči varaju ili je jedna ptica odletela iz Pats jata i sada je NFL fan
Previse nas ima na forumu.
Ovako slobodnije mogu da bacam hejt na neke ekipe kao recimoColorado AvalancheDenver Broncos.
Edit:Ako se ne varam niza kvota je bila juce na Sijetl, ali sam to samo jednom bacio pogled.
Pa realno moze da stavis sta god hoces ali hejt prema DEN odaje da pripadas NE fanovima
Zona do trona ::Mozda i nije lose sto je Carolina ovako dominantna.
Cele sledece nedelje cemo slusati sve znane i neznane strucnjake kako je Carolina ogroman favorit,kako mi nemamo sta da trazimo u finalu NFC.
Ariens ce se postarati da stvori medju ekipom us against the world varijantu.
A i cisto sumnjam da Carolina moze dve nedelje za redom da odigra na ovakvom nivou.
znaci Beyonce ucesnica nipplegate 2Jacob ::Peyton Manning ::ja moram priznati da sam potcenio i apsolutno sam ocekivao da budu one and done, kao sto i sad ocekujem da ih pobedi
Eto ja se nadam pobedi Arizone al mislim da cemo gledati nipplegate sb part 2.
Poslednji izmenio Spartacus dana Pon 18 Jan 2016, 17:28, izmenjeno ukupno 1 puta
Spartacus ::Forum je pun trolova
Jacob ::E nema nista gore od onanije medija nad duelom brady vs peyton
Idi na stranu : 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu