E, da
Strpite se malo sa otvaranjem teme za finala konferecnija
Čelični ili ja ćemo to otvoriti danas
Strpite se malo sa otvaranjem teme za finala konferecnija
Čelični ili ja ćemo to otvoriti danas
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
potpisujemzokiruma ::Prosao DEN osakacene stilerse, jedino je to za mene bilo dobro sinoc, sve ostalo mnogo lose. Sada sledi tekma koju sam cekao celu ovu sezonu, finale sa Patriotama, sa nadom da ce bronkosi odigrati utamicu sezone.
Druga utamica sledeceg vikenda je onako uzivanje, pivce i opusteno gledanje, drage su mi obe ekipe, mislim na CAR i ARI, pa se necu nesto mnogo nervirati, koja god da prodje u SB zasluzila je, mada ako vec moram da biram odabrao bi ARI, nekako su oni meni uvek poseno dragi, pogotovo Fitz.
zokiruma ::Prosao DEN osakacene stilerse, jedino je to za mene bilo dobro sinoc, sve ostalo mnogo lose. Sada sledi tekma koju sam cekao celu ovu sezonu, finale sa Patriotama, sa nadom da ce bronkosi odigrati utamicu sezone.
Druga utamica sledeceg vikenda je onako uzivanje, pivce i opusteno gledanje, drage su mi obe ekipe, mislim na CAR i ARI, pa se necu nesto mnogo nervirati, koja god da prodje u SB zasluzila je, mada ako vec moram da biram odabrao bi ARI, nekako su oni meni uvek poseno dragi, pogotovo Fitz.
Spartacus ::Kako ispadanje Sijetla nije iznenadjenje?
Vecina je ocekivala da oni prolaze Karolinu.
Danijel Lg ::sijetl je ove godine igrao ispod svakog nivoa prvi dio sezone
pred kraj su se popravili
u prvom kolu po odigrali jadno protiv minesote koja je klasdu ispod Car
Carolina pokidala cijelu sezonu, igrali sinoć kući
ako sinoć nisu bili favoriti neće nikad ni biti
neki strah od sijatla kao nezgodne ekipe je druga stvar
Spartacus ::Ti si stvarno ocekivao pre pocetka meca pobedu Karoline i njih smatrao favoritima?
Zbog takvih provlacenja u raznim sportovima poput Sijetlovog u Minesoti prosli vikend, takve ekipe su kasnije postali sampioni.Nadao sam se da moze da ih uzme Karolina.
penban ::Jel me oči varaju ili je jedna ptica odletela iz Pats jata i sada je NFL fan
Poslednji izmenio Spartacus dana Pon 18 Jan 2016, 13:34, izmenjeno ukupno 1 puta
kb8 ::U narednim godinama možda al sad...
Forget about it...
I opet ću reći Dragecu milu rečenicu...
Pa mi smo ih dobili ladno...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu