ne komentarises kako ste redovni useripenban ::mi smo postali već redovni učesnici AFC finala
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ne komentarises kako ste redovni useripenban ::mi smo postali već redovni učesnici AFC finala
Peyton Manning ::ne komentarises kako ste redovni useripenban ::mi smo postali već redovni učesnici AFC finala
Pominjes Sea gde vam se sledeci pas vratilopenban ::Peyton Manning ::ne komentarises kako ste redovni useripenban ::mi smo postali već redovni učesnici AFC finala
Sreća prati hrabre...
A čekaj, nisu user ona hvatanja NYG u SB protiv nas?
Ili ono hvatanje SEA prošle godine?
Ne zezaj brate... da bi došao do pobede moraš imati i sreće. To što bi ti voleo da svaki Tomin pas bude pick 6, to je drugi problem
da ponovimPeyton Manning ::
Patriots locker room za koji dan
Poslednji izmenio L.D. dana Ned 17 Jan 2016, 01:58, izmenjeno ukupno 1 puta
u Luvru ce uramiti slike ove pobede, da se takav velicanstveni trenutak sacuva za nadolazece generacijeL.D. ::Zelim svim navijacima NE lepo vece posle velicenstvene pobede
L.D. ::Ovim hejterima sve najgore,jbt da li ste toliko ludi da mrzite NE.
Peyton Manning ::da ponovimPeyton Manning ::
Patriots locker room za koji dan
lud covek, mi mrzimo Patse, on nama zeli sve najgoreSteelers ::L.D. ::Ovim hejterima sve najgore,jbt da li ste toliko ludi da mrzite NE.
dobismo nocas i lazarovu kletvu
moras da pojacas masinu ondaRaising Arizona ::Gasite muziku ne kacite slike koci forum a samim tim i GP
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu