mamu ovciju
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::a sad sviraju rouhing
nije bio na smitu?penban ::Peyton Manning ::a sad sviraju rouhing
Nije bio?
Sudije nas vole
Liga nas voli
Mi namestamo, svi ostali su kao device
Bucs ::Kako se proserava ovaj Zule,povraca mi se koliko navija za Patriote
Peyton Manning ::nije bio na smitu?penban ::Peyton Manning ::a sad sviraju rouhing
Nije bio?
Sudije nas vole
Liga nas voli
ne znam sad minut, al je bio apsolutno, rekli su i komentatori i Pereirapenban ::Peyton Manning ::nije bio na smitu?penban ::Peyton Manning ::a sad sviraju rouhing
Nije bio?
Sudije nas vole
Liga nas voli
Kad?
Gledam od sredine drugog, dok sam nasao strim?
A jbg, Toma je vece ime od Smita... To sto sviraju na njemu i Pejtonu ne sviraju na Smitu i slicnim QB..
Ma meceve Stilersa koje on prenosi je nemoguce slusati,ni GB nije daleko.Ol' Dirty Bastard ::Bucs ::Kako se proserava ovaj Zule,povraca mi se koliko navija za Patriote
On za Stilerse navija to sam siguran ali Brejdija obozava
Peyton Manning ::KC dobija loptu u drugom poluvremenu,sad bi bilo super bar FG uvaliti
mada samo jedan TO,al dobro i 2min warning
zule ne navija za pitsburg nego grin bej...Bucs ::Ma meceve Stilersa koje on prenosi je nemoguce slusati,ni GB nije daleko.Ol' Dirty Bastard ::Bucs ::Kako se proserava ovaj Zule,povraca mi se koliko navija za Patriote
On za Stilerse navija to sam siguran ali Brejdija obozava
sto si siguran u ove tvoje pussiespenban ::Peyton Manning ::KC dobija loptu u drugom poluvremenu,sad bi bilo super bar FG uvaliti
Brate, aj ti na spavanje da budes odmoran za Arizona vs GB... zbog ove ćeš se samo bez potrebe nervirati
Peyton Manning ::sto si siguran u ove tvoje pussiespenban ::Peyton Manning ::KC dobija loptu u drugom poluvremenu,sad bi bilo super bar FG uvaliti
Brate, aj ti na spavanje da budes odmoran za Arizona vs GB... zbog ove ćeš se samo bez potrebe nervirati
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu