Mirotic je Spanac
Ovo je brutalna ekipica, za koju verujem da bi se na svakom kontinentalnom prvenstvu prosetala do zlata.
Ovo je brutalna ekipica, za koju verujem da bi se na svakom kontinentalnom prvenstvu prosetala do zlata.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nisu ni Warriorsi tu dominantni puno, pa uzeše titulu.IPA ::previše smo jaki na spoljnim pozicijama i previše tu ima kvaliteta tako da neko mora uvek da proradi. Ovaj put je to Nedović. Pravi problem je na poziciji pet. Tu smo očajni.
penban ::Odlična utakmica Turska - Italija
Žabari imaju puno individualaca, ali jako slabo timski to deluje...
Ko prođe našu grupu ima otvoren put do borbe za OI
mislim da situacija uopste nije slavna, najvise zbog centara a i ostali ne sijajupenban ::nema igre ispod koša
Bjelica na suvi kvalitet dobija obe utakmice
sada ide dan odmora, pa ćemo videti kako će dalje igrati
Peyton Manning ::mislim da situacija uopste nije slavna, najvise zbog centara a i ostali ne sijajupenban ::nema igre ispod koša
Bjelica na suvi kvalitet dobija obe utakmice
sada ide dan odmora, pa ćemo videti kako će dalje igrati
ako se nesto rapidno ne popravi, od medalje nista
pa ne znam ko je mogao imati poverenja u ovaj trio centara...tezak prosek...jos je Milutinov tu najbolji tehnickipenban ::Meni su rekli da sam lud kada sam rekao da ne verujem u centre. Jedan nije igrao godinu dana skoro, drugi nije igrao ozbiljnu košarku.
Peyton Manning ::pa ne znam ko je mogao imati poverenja u ovaj trio centara...tezak prosek...jos je Milutinov tu najbolji tehnickipenban ::Meni su rekli da sam lud kada sam rekao da ne verujem u centre. Jedan nije igrao godinu dana skoro, drugi nije igrao ozbiljnu košarku.
fali Bobi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu