Pih, ova sisica od Milutinova je dobio prednost. :/
Retko precenjen centar, propasce ko Keselj samo sto mi ovog nece biti zao.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Greg PopoviĆ se ne bi složio s tobom.Spartacus ::Pih, ova sisica od Milutinova je dobio prednost. :/
on je prosecan centar, a Stimac je sta, novi Chamberlain?Spartacus ::Pih, ova sisica od Milutinova je dobio prednost. :/
Lijep sastav. Nego, zaboravio sam za koga si ti ono rekao da osvaja Eurobasket...penban ::sastav Srbije na Evropskom prvenstvu :
Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Zoran Erceg, Nikola Kalinić, Ognjen Kuzmić, Stefan Marković, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica i Marko Simonović.
apsolutnopenban ::Milutinov je potencijal koji iza sebe ima jednu vrhunsku polusezonu... Videćemo kako će se pokazati u Oly... ali i takav je kvalitetniji od Štimca, koji sem toga što je napaljen i što igra srcem nema ništa
Poslednji izmenio Spartacus dana Uto 01 Sep 2015, 23:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Ne reče ti ono ko je tvoj favorit za osvajanje? Interesuje me tvoje mišljenje.penban ::Ertel vraćen u repku... Francuzi stvarno imaju brutalan tim.
Biće ovo odlično EP. Jedva čekam da počne
Vlado997 ::Ne reče ti ono ko je tvoj favorit za osvajanje? Interesuje me tvoje mišljenje.penban ::Ertel vraćen u repku... Francuzi stvarno imaju brutalan tim.
Očekivano.penban ::Vlado997 ::Ne reče ti ono ko je tvoj favorit za osvajanje? Interesuje me tvoje mišljenje.penban ::Ertel vraćen u repku... Francuzi stvarno imaju brutalan tim.
Bugarska
Bucs ::Verovatno cu odgledati samo utakmicu protiv Islanda,ostale jedino ako vidim da vodimo 15-20 razlike.Zdravlje na prvom mestu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu