Ako je irelevantan lik onda zbilja ne znam šta su ga onda mediji u Hrvatskoj intervjuisali i prenosili šta piše.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
IPA ::Ako je irelevantan lik onda zbilja ne znam šta su ga onda mediji u Hrvatskoj intervjuisali i prenosili šta piše.
Miki HOF ::Vujošević je imao debakl kao trener, i Obradović jednom
Spartacus ::IPA ::Ako je irelevantan lik onda zbilja ne znam šta su ga onda mediji u Hrvatskoj intervjuisali i prenosili šta piše.
Dok god takve izjave ne dolaze od igraca ili selektora ili nekog iz njihovog KS, te izjave nisu bitne tako da bi njegova paljevinska izjava trebala da bude irelevantna a i on u celoj prici.To sto je otac jednog od reprezentativaca, ne cini ga nista znacajnijim nego sto je bio pre prvenstva.
Poslednji izmenio Spartacus dana Ned 13 Sep 2015, 18:42, izmenjeno ukupno 1 puta
IPA ::Klasik u polufinalu...Srbija-Litvanija
IPA ::Da jebote.... Ja baš ne volim Galinarija ali dečko igračina, top NBA scorer nema pravo da odšuta loptu od tamo nekih Đentilea, Aradorija. Barnjani i Belineli kao da im je otac izumeo loptu, toliko carine i nerezonskih šuteva....
Hoću da kažem, da su dali loptu Danilu u četvrtoj četvrtini, verovatno bi mi polufinale igrali sa Žabarima.
Poslednji izmenio Bucs dana Čet 17 Sep 2015, 14:49, izmenjeno ukupno 1 puta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu