NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE

+9
Vlado997
viking
Peyton Manning
Sirko
Miki HOF
Zver
Zona do trona
kb8
Danijel Lg
13 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 19]

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

u drobinu se mora ulagati. imacemo trening u icu i picu. imas pm

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 5 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

viking

viking
VIP
VIP

ja vala izgledam malo bolje nego prosle sezone...nemam nameru da moj manekenski izgled kvarim

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 5 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n
http://www.vikings.com

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

opa . dao se tatko po dijeti.

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 5 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

viking

viking
VIP
VIP

ma nikakva dijeta, samo pazim koliko jedem kolicinski i smanjio hleb i secer

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 5 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

hleb i secer je dobro izbaciti.

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Ne treba jesti manje već kvalitetnije.

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Vlado997 ::Ne treba jesti manje već kvalitetnije.
tako je, bez zasicenih masti, trans masti, secera itd
naravno moze povremeno, bitno ne stalno
i trositi se

http://nfl.com/

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

vidim šupljak

STANE VAS SVE PRATI

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Sad kada imamo spisak treba podeliti zaduzenja.

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ajde de

STANE VAS SVE PRATI

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Gazda vile ce cugu i meso.
Ostalo cemo mi. Sirko i bgd delegacija.
Paprike moraju biti po Mikijevom ukusu

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Obzirom da nije siguran moj dolazak, još ne bih da "izvoljevam"... Smile
Ali, ako budem dolazio, molio bih kuvare, njihove pomoćnike (a daj bože da imamo i pomoćnice), da izbegnemo beli luk, jer ga osetim u svakom jelu, a ne bih da posle dve kašike bilo čega, bacam peglu okolo kao neki 8bože me oprosti) pijanac...! Jednostavno mi ga želudac ne prima ni u jednom obliku... Surprised

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 5 Img_2015

Zver

Zver
VIP
VIP

Klodi vampir

Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

viking

viking
VIP
VIP

klodovik ::Obzirom da nije siguran moj dolazak, još ne bih da "izvoljevam"... Smile
Ali, ako budem dolazio, molio bih kuvare, njihove pomoćnike (a daj bože da imamo i pomoćnice), da izbegnemo beli luk, jer ga osetim u svakom jelu, a ne bih da posle dve kašike bilo čega, bacam peglu okolo kao neki 8bože me oprosti) pijanac...! Jednostavno mi ga želudac ne prima ni u jednom obliku... Surprised
Laughing Dule narucio kilo cesnjaka samo za salate Very Happy Crno ti se pise moj imenjace a za peglu ne brini...istrenirani smo mi za takve

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

viking ::
klodovik ::Obzirom da nije siguran moj dolazak, još ne bih da "izvoljevam"... Smile
Laughing  Dule narucio kilo cesnjaka samo za salate Very Happy  Crno ti se pise moj imenjace a za peglu ne brini...istrenirani smo mi za takve
da,Klodi,neces biti jedini koji ces peglati Very Happy

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

bice veselo dakkle

STANE VAS SVE PRATI

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

samo umereno

Zver

Zver
VIP
VIP

"Put preterivanja vodi u dvorac mudrosti"

William Blake

...Sa Vajominškog Univerziteta

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

kakva je situacija sa Frederikom i Trenerom oko dolaska ? ima li nagovestaja dobrih vesti?

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

belog luka ima u pašinom gulašu, koliko znam ima i u ćevapima, pecenoj paprici ali u šopskoj ili grčkoj salati ima samo crveni i crni luk.
u radnom doručku nema a nema ga ni u kotliću u petak ako opšte bude ovih obroka .

klodovik

klodovik
VIP
VIP

Da bi informacija bila tačna (a opet da mi uštedite trud od čitanja milion i jedne strane pomenute teme), moje vam je pitanje: koliko po glavi kandidata za delegata (dinari, evri dolari juani i ostali papirnati prokletnici zbog kojih dušu vragu prodajemo)?
Milio bih za info što je pre moguće...! Hvala! Smile

Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE - Page 5 Img_2015

klodovik

klodovik
VIP
VIP

dr.dule ::belog luka ima u pašinom gulašu, koliko znam ima i u ćevapima, pecenoj paprici ali u šopskoj ili grčkoj salati ima samo crveni i crni luk.
u radnom doručku nema a nema ga ni u kotliću u petak ako opšte bude ovih obroka .

Beli luk može da se preskoči u gulašu a da on bude prva liga... U pečenim paprikama se može skinuti sa iste, a ćevap meso koje ima luk u sebi- ne treba ni kupovati...
Jbš ćevape ako imaju luk (kobasice i što ga imaju, ako ga imaju previše, a vi znate od prošle godine, bolje onda kupite na drugom mestu)...

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

u principu racunamo da ce biti oko 35-40evra. u zavisnosti od broja delegata. kako se povecava broj tako se i smanjuje trosak delegata. naravno gledacemo da sto manje opteretimo ali nam treba potvrda učesnikak kako bi došli do neke cifre ali oprilika je ona koju sam naveo na početku.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

klodovik ::
dr.dule ::belog luka ima u pašinom gulašu, koliko znam ima i u ćevapima, pecenoj paprici ali u šopskoj ili grčkoj salati ima samo crveni i crni luk.

Beli luk može da se preskoči u gulašu a da on bude prva liga... U pečenim paprikama se može skinuti sa iste, a ćevap meso koje ima luk u sebi- ne treba ni kupovati...
Jbš ćevape ako imaju luk (kobasice i što ga imaju, ako ga imaju previše, a vi znate od prošle godine, bolje onda kupite na drugom mestu)...

za gulaš odlučuje šef od kotla a to je Pašo.
što se tiče salata sa belim lukom uvek može neki tanjir bez njega.
e sada ćevap sa belim lukom znam da ih ima i da su odlični . opet ćevape uzimamo od gazde vile koji ima mesnu industriju i možemo proveriti.

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Sve što vam je potrebno za prave sarajevske ćevape jeste 1,5 kg mlevene junetine, 0,5 kg jagnjetine, 4-5 čena bijelog luka - 2 od ukupne količine mesa, soli i 2 kašičice sode bikarbone.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 19]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu