u drobinu se mora ulagati. imacemo trening u icu i picu. imas pm
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
tako je, bez zasicenih masti, trans masti, secera itdVlado997 ::Ne treba jesti manje već kvalitetnije.
Dule narucio kilo cesnjaka samo za salate Crno ti se pise moj imenjace a za peglu ne brini...istrenirani smo mi za takveklodovik ::Obzirom da nije siguran moj dolazak, još ne bih da "izvoljevam"...
Ali, ako budem dolazio, molio bih kuvare, njihove pomoćnike (a daj bože da imamo i pomoćnice), da izbegnemo beli luk, jer ga osetim u svakom jelu, a ne bih da posle dve kašike bilo čega, bacam peglu okolo kao neki 8bože me oprosti) pijanac...! Jednostavno mi ga želudac ne prima ni u jednom obliku...
da,Klodi,neces biti jedini koji ces peglativiking ::Dule narucio kilo cesnjaka samo za salate Crno ti se pise moj imenjace a za peglu ne brini...istrenirani smo mi za takveklodovik ::Obzirom da nije siguran moj dolazak, još ne bih da "izvoljevam"...
Ali, ako budem dolazio, molio bih kuvare, njihove pomoćnike (a daj bože da imamo i pomoćnice), da izbegnemo beli luk, jer ga osetim u svakom jelu, a ne bih da posle dve kašike bilo čega, bacam peglu okolo kao neki 8bože me oprosti) pijanac...! Jednostavno mi ga želudac ne prima ni u jednom obliku...
dr.dule ::belog luka ima u pašinom gulašu, koliko znam ima i u ćevapima, pecenoj paprici ali u šopskoj ili grčkoj salati ima samo crveni i crni luk.
u radnom doručku nema a nema ga ni u kotliću u petak ako opšte bude ovih obroka .
klodovik ::dr.dule ::belog luka ima u pašinom gulašu, koliko znam ima i u ćevapima, pecenoj paprici ali u šopskoj ili grčkoj salati ima samo crveni i crni luk.
u radnom doručku nema a nema ga ni u kotliću u petak ako opšte bude ovih obroka .
Beli luk može da se preskoči u gulašu a da on bude prva liga... U pečenim paprikama se može skinuti sa iste, a ćevap meso koje ima luk u sebi- ne treba ni kupovati...
Jbš ćevape ako imaju luk (kobasice i što ga imaju, ako ga imaju previše, a vi znate od prošle godine, bolje onda kupite na drugom mestu)...
NFL Fans Serbia » Combine III (2015) » Combine III Fruška Gora - (12.06. 2k15 (petak) - 14.06.2k15 (nedjelja)) NAJBITNIJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu