kb8 ::Pa kacte AFC, vi sve i da oćete nemrete više ispast od prvaka u narednih bezbroj godina...
Itekako mogu čak i sa premisom koju ti potenciraš , već minimum dva puta im se to desilo
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 ::Pa kacte AFC, vi sve i da oćete nemrete više ispast od prvaka u narednih bezbroj godina...
penban ::Hm
Videcemo sledece godine ko osvaja SB
Gazda Miki ::penban ::Hm
Videcemo sledece godine ko osvaja SB
J.Fisher i Ramsi
FdS ::kb8 ::Pa kacte AFC, vi sve i da oćete nemrete više ispast od prvaka u narednih bezbroj godina...
Itekako mogu čak i sa premisom koju ti potenciraš , već minimum dva puta im se to desilo
Vlado997 ::Bravo Miki care.
a negde ti skoro napisao da su SEA luzerska organizacija i da Pajser osvaja
Robert De Niro ::a negde ti skoro napisao da su SEA luzerska organizacija i da Pajser osvaja
Gazda Miki ::Robert De Niro ::a negde ti skoro napisao da su SEA luzerska organizacija i da Pajser osvaja
aaaaa, da izbaksuziraš, to je ok
to ja često radim
to je bre jinx bio
Nema na čemu. Haha.Gazda Miki ::Vlado997 ::Bravo Miki care.
hvala
Vlado997 ::Nema na čemu. :DHaha.Gazda Miki ::Vlado997 ::Bravo Miki care.
hvala
Robert De Niro ::BTW, čini mi se u trećoj četvrtini nije sviran čist OPI na Shermanu zbog kojeg je lako mogao biti int
Shermanov pogled ka sudiji sve govorio.
Ja nisam zaboravio, I ova pobeda ima jos veci znacaj kad s e pogleda da on nije igrao.Pats 4ever ::Cestitke.
Iskreno nisam verovao u ovo,mislio sam da ce Meningov sistem da odradi stvar,ali Sijetl je uradio nesto sto sam ja molio boga da mi uradimo ali naravno nismo,ucinili su Meninga nesigurnim,pomerali ga po pocketu,vrsili pritisak i udarali po ruci kojoj baca(njegova najslabija tacka,secam se svih tih meceva u kojima ko god ga makar pipne za ruku njegov pas menja pravac).
Ali drago mi je na prvom mestu,na drugom odusevljen sam spremnoscu Sijetla,napaljeni su bili veoma dobro taktizirani,imajuci u vidu sta je radio Sidney Rice na koga smo svi zaboravili,neki tamo Baldwin i ostala ekipa nas podseca na to da je samo u srcu i nicemu vise,a nikako na papiru....pritom mi je drago zato sto i dalje imam utisak da je Sijetl ostecen one davne 2005/06,pravda je dosla na svoje mesto..
A koliko patriote ovde mrze Pejtona to je neverovatno... kompleksi...zvaljo ::Cak i osoba poslovicno vjesta na rijecima poput moje malenkosti tesko moze da nadje prave da opise neopisivu ljepotu osjecaja koji me citavo jutro prozimaju. Do drafta citati bulumentu supaka koji su pajseru lizali mjesto izmedju cmara i mosnji od afc chmpshp gamea sad ce da okrenu plocu i da ga pljuju i da seru po njemu, neprocjenjivo. A ja cu da uzivam u svakoj uvredi, svakom clanku, ima sve da ih bukmarkujem za buduca pokoljenja, sta cu, znam da sam jadan i bijedan i dostojan prezira al moram u necem da uzivam.
Mala opaska, ako je Pajser za onu igru protiv CHI u SB dobio titulu MVP SB, Wilson je za sinocni nastup trebalo da dobije 3. Velika nepravda.
Чизхед ::A koliko patriote ovde mrze Pejtona to je neverovatno... kompleksi...zvaljo ::Cak i osoba poslovicno vjesta na rijecima poput moje malenkosti tesko moze da nadje prave da opise neopisivu ljepotu osjecaja koji me citavo jutro prozimaju. Do drafta citati bulumentu supaka koji su pajseru lizali mjesto izmedju cmara i mosnji od afc chmpshp gamea sad ce da okrenu plocu i da ga pljuju i da seru po njemu, neprocjenjivo. A ja cu da uzivam u svakoj uvredi, svakom clanku, ima sve da ih bukmarkujem za buduca pokoljenja, sta cu, znam da sam jadan i bijedan i dostojan prezira al moram u necem da uzivam.
Mala opaska, ako je Pajser za onu igru protiv CHI u SB dobio titulu MVP SB, Wilson je za sinocni nastup trebalo da dobije 3. Velika nepravda.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu