NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Super Bowl XLVIII

+37
Ljuba90
sasa 076
El Jefe runs San Diego
Steelers
jax
KPGS
pixi
Palermo
Peyton Manning
penban
Mirkony
Vlado997
dr.dule
maminho
Pohovani feniks
zlayo
Parangal
SymphonyX
igor96
zvaljo
Raising Arizona
Zona do trona
STP
Freak
black & silver
Danijel Lg
Srbistuta
TutaQB
klodovik
Чизхед
Mos Def
Rasha
Zver
kb8
Sirko
Miki HOF
zokiruma
41 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 34 od 39]

826Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:00

Zver

Zver
VIP
VIP

kb8 ::Pa kacte AFC, vi sve i da oćete nemrete više ispast od prvaka u narednih bezbroj godina...

Itekako mogu čak i sa premisom koju ti potenciraš , već minimum dva puta im se to desilo Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

827Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:03

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

penban ::Hm

Videcemo sledece godine ko osvaja SB Very Happy

J.Fisher i Ramsi

828Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:04

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Cool 

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Super Bowl XLVIII - Page 34 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

829Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:04

penban

penban
Moderator
Moderator

Gazda Miki ::
penban ::Hm

Videcemo sledece godine ko osvaja SB Very Happy

J.Fisher i Ramsi

Pih... ja tipovao na Bilse Surprised

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

830Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:07

Zver

Zver
VIP
VIP

Ma Jagsi će da izdominiraju, mmw...

831Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:10

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

832Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:12

kb8

kb8
Moderator
Moderator

FdS ::
kb8 ::Pa kacte AFC, vi sve i da oćete nemrete više ispast od prvaka u narednih bezbroj godina...

Itekako mogu čak i sa premisom koju ti potenciraš , već minimum dva puta im se to desilo Very Happy

Ma to im je vrhunac svega...

Neće oni više vidjet SB koliko god AFC bio očajan...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

833Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:26

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

pa vreme je da malo Patriote osete car prvog reda u pozoristu grada Njujorka. dosta su rudari imali tu privilegiju.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Super Bowl XLVIII - Page 34 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

834Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:33

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

835Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:37

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Vlado997 ::
Bravo Miki care. Very Happy

hvala

836Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:38

Sirko

Sirko
VIP
VIP

a negde ti skoro napisao da su SEA luzerska organizacija i da Pajser osvaja Very Happy

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

837Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:39

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Robert De Niro ::
a negde ti skoro napisao da su SEA luzerska organizacija i da Pajser osvaja Very Happy

to je bre jinx bio

838Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:40

Sirko

Sirko
VIP
VIP

BTW, čini mi se u trećoj četvrtini nije sviran čist OPI na Shermanu zbog kojeg je lako mogao biti int
Shermanov pogled ka sudiji sve govorio.

839Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:40

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Robert De Niro ::

aaaaa, da izbaksuziraš, to je ok
to ja često radim

to je bre jinx bio

840Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:40

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

hvala
Nema na čemu. Very Happy Haha.

841Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:41

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

hvala
Nema na čemu. :DHaha.

Very Happy 

842Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 11:42

penban

penban
Moderator
Moderator

Robert De Niro ::BTW, čini mi se u trećoj četvrtini nije sviran čist OPI na Shermanu zbog kojeg je lako mogao biti int
Shermanov pogled ka sudiji sve govorio.

slazem se

843Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:04

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

i ja se slazem..
mada je sviran onaj DPI Denver u endzone koji je sumnjiv

http://nfl.com/

844Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:10

Zver

Zver
VIP
VIP

mislim da je ono bio čist DPI, čak su i komentatori rekli "easy call" za tu odluku...

845Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:16

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

jedino sto nije gledalo loptu CB,a tad skoro uvek bace zastavicu

846Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:29

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Pats 4ever ::Cestitke.

Iskreno nisam verovao u ovo,mislio sam da ce Meningov sistem da odradi stvar,ali Sijetl je uradio nesto sto sam ja molio boga da mi uradimo ali naravno nismo,ucinili su Meninga nesigurnim,pomerali ga po pocketu,vrsili pritisak i udarali po ruci kojoj baca(njegova najslabija tacka,secam se svih tih meceva u kojima ko god ga makar pipne za ruku njegov pas menja pravac).

Ali drago mi je na prvom mestu,na drugom odusevljen sam spremnoscu Sijetla,napaljeni su bili veoma dobro taktizirani,imajuci u vidu sta je radio Sidney Rice na koga smo svi zaboravili,neki tamo Baldwin i ostala ekipa nas podseca na to da je samo u srcu i nicemu vise,a nikako na papiru....pritom mi je drago zato sto i dalje imam utisak da je Sijetl ostecen one davne 2005/06,pravda je dosla na svoje mesto..
Ja nisam zaboravio, I ova pobeda ima jos veci znacaj kad s e pogleda da on nije igrao.

847Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:32

Freak

Freak
VIP
VIP

Ma koji bre Sidney Rice... covek imao jednu dobru sezonu u Minesoti i to je to. I dok je bio zdrav bio je tek 3-4 na depth chartu...

Rice ce biti otpusten u off sezoni da bi Sijetl mogao da proba da potpise i Golden Tate i Baldwina koji su FA...

Inace glavni pogodak na pijaci su Seahawksi napravili sa Bennetom i Avrilom koji su imali odlicne sezone i bili veliki faktor u osvajanju titule...

2016 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2015 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2015 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2013 NFLFS SUPERLEAGUE FANTASY FOOTBALL CHAMPION
2012 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2011 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2010 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2009 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION
2008 NFLFS YAHOO FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION

848Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:33

Чизхед

NFL Player
NFL Player

zvaljo ::Cak i osoba poslovicno vjesta na rijecima poput moje malenkosti tesko moze da nadje prave da opise neopisivu ljepotu osjecaja koji me citavo jutro prozimaju. Do drafta citati bulumentu supaka koji su pajseru lizali mjesto izmedju cmara i mosnji od afc chmpshp gamea sad ce da okrenu plocu i da ga pljuju i da seru po njemu, neprocjenjivo. A ja cu da uzivam u svakoj uvredi, svakom clanku, ima sve da ih bukmarkujem za buduca pokoljenja, sta cu, znam da sam jadan i bijedan i dostojan prezira al moram u necem da uzivam.
Mala opaska, ako je Pajser za onu igru protiv CHI u SB dobio titulu MVP SB, Wilson je za sinocni nastup trebalo da dobije 3. Velika nepravda.
A koliko patriote ovde mrze Pejtona to je neverovatno... kompleksi...

849Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:33

penban

penban
Moderator
Moderator

Чизхед ::
zvaljo ::Cak i osoba poslovicno vjesta na rijecima poput moje malenkosti tesko moze da nadje prave da opise neopisivu ljepotu osjecaja koji me citavo jutro prozimaju. Do drafta citati bulumentu supaka koji su pajseru lizali mjesto izmedju cmara i mosnji od afc chmpshp gamea sad ce da okrenu plocu i da ga pljuju i da seru po njemu, neprocjenjivo. A ja cu da uzivam u svakoj uvredi, svakom clanku, ima sve da ih bukmarkujem za buduca pokoljenja, sta cu, znam da sam jadan i bijedan i dostojan prezira al moram u necem da uzivam.
Mala opaska, ako je Pajser za onu igru protiv CHI u SB dobio titulu MVP SB, Wilson je za sinocni nastup trebalo da dobije 3. Velika nepravda.
A koliko patriote ovde mrze Pejtona to je neverovatno... kompleksi...

Od cega kompleksi kada je Toma vise puta pobedio Pejtona?

850Super Bowl XLVIII - Page 34 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 12:37

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

prekidajte tu pricu i pre nego sto je pocela

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 34 od 39]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu