Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
kb8 ::Majkemi, saću potegnut do Rume da ti izravnam te fleke pod očima...
Čuj izabro bi vaki SB...
Ajmmeeeeeee...
kao sto ti napisah na viberu, on mi je gotivan jer mi je Sea dobar tim i volim poziciju CB..kb8 ::Reko sam ti da nisam
Al svaka mu čast... I ja bi bio takav... Jedino što kad popuši onda ne zna baš najbolje prihvatit poraz al šta sad...
Ovo kad pobjedjuje mi je baš fora... Pobjediš i još to nabiješ na nos protivniku...
Ko Reggie Miller iz najboljih dana
to jestekb8 ::Ma frajer iritira kad igraš protiv njega al svejedno...
Ja volim takve...
Jer kad ga dobiješ, onda ti je slađe i njemu to nabit na nos...
Ko Roddy White lani u PO...
jesteFdS ::Baš su o tome pričali u jednom momentu na Sky studiju ( generalno za defensive back-ove a ne samo za CB-ove ). Kažu da je nemoguće igrati jer se penalizuje sve i svašta i da su prednosti risivera velike i da je tendencija da će biti još veće.
Peyton Manning ::kao sto ti napisah na viberu, on mi je gotivan jer mi je Sea dobar tim i volim poziciju CB..kb8 ::Reko sam ti da nisam
Al svaka mu čast... I ja bi bio takav... Jedino što kad popuši onda ne zna baš najbolje prihvatit poraz al šta sad...
Ovo kad pobjedjuje mi je baš fora... Pobjediš i još to nabiješ na nos protivniku...
al da igra za npr Patse ili tako nekog,iritirao bi me neverovatno
zokiruma ::Peyton Manning ::kao sto ti napisah na viberu, on mi je gotivan jer mi je Sea dobar tim i volim poziciju CB..kb8 ::Reko sam ti da nisam
al da igra za npr Patse ili tako nekog,iritirao bi me neverovatno
spomenuio si bre zabranjen tim :Di jos u negativnom kontekstu
bice dobrih duela u SB, videcemo kako ce se nositi OL DEN sa ovim ludacima iz SEA, sigurno pored utakmice sa KC najtezi zadatak ove sezone, ne verujem da cemo moci ici na trcanje a i kontam da ima sanse da koja bomba prodje. nekako imam utisak da DEN ima vise motivacije za SB, sto bi rekli kao zapeta puska su, takav sam sinoc imao utisak kada su igraci davali komentare, definitivno najjaca odbrana NFL-a, steta sto nemamo jacu odbranu
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu