NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Super Bowl XLVIII

+37
Ljuba90
sasa 076
El Jefe runs San Diego
Steelers
jax
KPGS
pixi
Palermo
Peyton Manning
penban
Mirkony
Vlado997
dr.dule
maminho
Pohovani feniks
zlayo
Parangal
SymphonyX
igor96
zvaljo
Raising Arizona
Zona do trona
STP
Freak
black & silver
Danijel Lg
Srbistuta
TutaQB
klodovik
Чизхед
Mos Def
Rasha
Zver
kb8
Sirko
Miki HOF
zokiruma
41 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 33 od 39]

801Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:22

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Super Bowl XLVIII - Page 33 37770647952ef4cdf28c42217310868_orig

MVP

802Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:26

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Malkolm Smit, heroj Superboula
nisam znao da ima taj problem

http://nfl.com/

803Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:29

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

veliki rišpekt za Pita Kerola...

ušo je u izabranu družinu

804Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:31

penban

penban
Moderator
Moderator

Hoce li Pejton da dobije titulu GOAT za sinocnu igru? Very Happy

Salu na stranu nikada nisam video da ga je neko onako zaustavio. Sijetl je jednostavno komletniji tim. Mnogo jaka odbrana, napad koji je odigrao vrhunski i koristio sve sto mu je Denver ostavio.

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

805Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:39

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Pit Kerol je dokazao da je genije. sta reci za tim koji je napravio za 4 godine . jos veca genijalnost kako je uspevao da izvuce sjajne igrace za kikiriki pikove. evo ovaj MVP finala je tek pri kraju predstave u NY cuo svoje ime.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Super Bowl XLVIII - Page 33 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

806Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:47

Pats 4ever

Pats 4ever
VIP
VIP

Peyton Manning ::sto napisa neko na B92 "ostrim se dve nedelje i dobijem ovo"
da se razumemo,nije mi zao sto je Sjetl osvojio...da nije Pejtona,za njih bih sigurno navijao u ovom finalu i jako je lepo gledati kako ljudi igraju...kompletan tim...
samo sam ocekivao zanimljiv mec...a uveren sam da bi to dobili da nije bilo onakvog pocetka i loseg snepa...
Slazem se....sem oko ovoga sa snapom,celu utakmicu Sijetl je jednostavno imao melem za Meninga,koliko postoji snapova gde nije bio pod pritiskom da brze razmislja brze baca da se malo skloni,a pritom koliko postoji snapova gde nisu hvataci Denvera bili pod apsolutnim coverage-om(igrala se zona koja je odlicno legla)?pricamo o potpunoj dominaciji tokom svih faza igre od prve do poslednje sekunde

Tuzno je sto i pored toga sto je Denver kvalitetnija ekipa,su prosto unisteni i to je to cini mi se da nikakvu sansu nisu imali pa i da nije bilo tog snapa,kad si takticki porazen,nemas vremena mnogo toga  da promenis u hodu,karte su se tako zalomile,taktika je odlucila a ne momentum...

Super Bowl XLVIII - Page 33 <a href=
https://www.nfl-fans-serbia.com/profile.forum?mode=editprofile

807Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:53

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ja cu Superbol morati i veceras pogledati. ono je bila prakticna pokazna vezba. kako se igra odbrana. naravno moras imati i ljude da to odrade ali ako bacimo pogled na spisak tih ljudi shvatis da je ipak to bila ruka genija koji je morao to upakovati.

sta reci za ucinak ne draftovanih hvataca Baldwina i Kearse? Rice koji je skupo placen vise i ne ulazi u 46igraca na spisak. samo ce imati problem kako odrzati ovu ekipu jer imaju problem sa salary . mada Kerol je genije. opet ce izvuci za kikiriki neke dobre igrace.

808Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:56

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

gde stade Holmgren tu Kerol produži

809Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 09:57

zvaljo

zvaljo
NFL Star
NFL Star

Cak i osoba poslovicno vjesta na rijecima poput moje malenkosti tesko moze da nadje prave da opise neopisivu ljepotu osjecaja koji me citavo jutro prozimaju. Do drafta citati bulumentu supaka koji su pajseru lizali mjesto izmedju cmara i mosnji od afc chmpshp gamea sad ce da okrenu plocu i da ga pljuju i da seru po njemu, neprocjenjivo. A ja cu da uzivam u svakoj uvredi, svakom clanku, ima sve da ih bukmarkujem za buduca pokoljenja, sta cu, znam da sam jadan i bijedan i dostojan prezira al moram u necem da uzivam.
Mala opaska, ako je Pajser za onu igru protiv CHI u SB dobio titulu MVP SB, Wilson je za sinocni nastup trebalo da dobije 3. Velika nepravda.

810Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:04

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Laughing 

811Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:09

penban

penban
Moderator
Moderator

funny funny 

812Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:14

Pohovani feniks

Pohovani feniks
Osnivač foruma
Osnivač foruma

Auh! Nisam ocekivao onakvo ponizavanje. Mening nije skoro nista uradio,osim par dobrih pasova. Cestitke Sijetlu! Ocekivao sam bolji SB, i mnogo neizvesniji,ali umesto toga smo dobili ismejavanje Konjica.

http://nfl-fans-serbia.forumotion.com

813Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:16

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Je li se svemoćni Elway negde oglasio?

814Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:17

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ne izlazi iz toaleta na stadionu. ne mogu radnici da idu kuci zbog njega

815Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:18

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Pohovani feniks ::Auh! Nisam ocekivao onakvo ponizavanje. Mening nije skoro nista uradio,osim par dobrih pasova. Cestitke Sijetlu! Ocekivao sam bolji SB, i mnogo neizvesniji,ali umesto toga smo dobili ismejavanje Konjica.

Mike Shanahan likes this

816Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:22

Zver

Zver
VIP
VIP

Super Bowl XLVIII - Page 33 1012288_453469268111819_1177327382_n

...Sa Vajominškog Univerziteta

817Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:24

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

e da . svaki put kada je Pajser usrao motku sa frljotkom , Sietl ga kaznio.

818Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:25

penban

penban
Moderator
Moderator

Dion Senders objasnio.

Kaze kako kada pobede to je Pejtonova zasluga, a sta je sada kada su izgubili, nije Pejtonova zasluga?!

Jednostavno, ko god da je bio sinoc preko puta one odbrane Sijetla prosao bi isto. Pejton nije imao vremena, a kada je imao vremena jednostavno je lose bacao. Zapamtio sam jedan pas u trecoj cetvrtini kada je bacio loptu izmedju cetiri igraca Sijetla, a nikoga u narandzastim dresovima nije bilo...

819Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:27

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

stara navika Pajsera je da kada izgubi , krivi sve oko sebe .

820Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:29

kb8

kb8
Moderator
Moderator

FdS ::Super Bowl XLVIII - Page 33 1012288_453469268111819_1177327382_n

funny 

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

821Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:38

Zver

Zver
VIP
VIP

Čitam malo komentare koji su bili online za vreme utakmice sad po netu i jedan stvarno bode oči koliko je istinit i tačan.
Kaže citiram: Kada su na terenu napad Denvera i odbrana Sijetla subjektivni osećaj posmatrača je kao da ovih drugih ima bar 15 na terenu.

...Sa Vajominškog Univerziteta

822Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:41

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Ko da su znali u svakom trenutku šta će ovi napravit...

Spygate 2.0 u nastajanju...

823Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:42

penban

penban
Moderator
Moderator

ne mogu vam opisati kako mi je drago sto mi nismo ispali od prvaka

824Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:46

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pa kacte AFC, vi sve i da oćete nemrete više ispast od prvaka u narednih bezbroj godina...

825Super Bowl XLVIII - Page 33 Empty Re: Super Bowl XLVIII Pon 03 Feb 2014, 10:47

penban

penban
Moderator
Moderator

Hm

Videcemo sledece godine ko osvaja SB Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 33 od 39]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39  Sledeći

Dozvole ovog foruma: