pazi tu njusku. tako talentovan momak a tako ruzan. mora da je tata Archi bio pijan kao volina kada ga pravio.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::pazi tu njusku. tako talentovan momak a tako ruzan. mora da je tata Archi bio pijan kao volina kada ga pravio.
zokiruma ::zanimljivo i da kladionice stavljaju DEN manju kvotu, e da nije sa druge strane SEA i oni udaraci, igraju kao besni, ono sibanje od sinoc sa SF je bilo za anale.
inace sumljam da ce igraci SEA stici do pejtona, mozda u vidu nekog pritiska ali neki sek tesko, sa druge strane ocekujem jedno 2-3 seka denvera, mozda ne epske kao SF od sinoc ali dovoljno da uzdrmamao wilsona
TutaQB ::Kako mi je samo smesno da ljudi govore od kako sijetl igra PO i od kad sam ja na ovom forumu kako ce sa nama svi pod da obrisu, a nikako to da vidim.
Nastavite samo, av av pa se vidimo drugog februara kad ponesemo lombardy na severozapad.
Sto se tice pritiska na Peytona, mislim da ce biti jedno 2-3 seka. Kepa nisu sekovali jer su jednostavno pre spori, realno igramo sa 3 DT-a u liniji.
Mozda ne dobijamo sa nulom, ali makar smo 1-0 svake nedelje.
dr.dule ::jer su korneri i ceo sekanderi Denvera ocaj zivi.
nijeDanijel Lg ::dal je neki qb već uzeo SB sa dva različita tima
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu