navijacu za sina Bostona. Pita Kerola
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
dr.dule ::navijacu za sina Bostona. Pita Kerola
dr.dule ::ja cu SB gledati do himne
kb8 ::Reko sam ti da nisam
Al svaka mu čast... I ja bi bio takav... Jedino što kad popuši onda ne zna baš najbolje prihvatit poraz al šta sad...
Ovo kad pobjedjuje mi je baš fora... Pobjediš i još to nabiješ na nos protivniku...
Ko Reggie Miller iz najboljih dana
Ol' Dirty Bastard ::kb8 ::Reko sam ti da nisam
Al svaka mu čast... I ja bi bio takav... Jedino što kad popuši onda ne zna baš najbolje prihvatit poraz al šta sad...
Ovo kad pobjedjuje mi je baš fora... Pobjediš i još to nabiješ na nos protivniku...
Konacno jedan realan navijac SF-a. Sta sam sve procitao do toga da mu treba zabraniti da igra Super Bowl (?!), kao da je ubio nekoga. Bas to sto kazes, pobedis nabijes protivniku na nos. Sledeci put kad se sretnete Crabtree ce pokusati da se "osveti" i to ce sve ciniti utakmicu 10 puta zanimljivijom. Tako se stvara rivalvsto.
Gazda Miki ::Ol' Dirty Bastard ::kb8 ::Reko sam ti da nisam
Konacno jedan realan navijac SF-a. Sta sam sve procitao do toga da mu treba zabraniti da igra Super Bowl (?!), kao da je ubio nekoga. Bas to sto kazes, pobedis nabijes protivniku na nos. Sledeci put kad se sretnete Crabtree ce pokusati da se "osveti" i to ce sve ciniti utakmicu 10 puta zanimljivijom. Tako se stvara rivalvsto.
FdS ::Potpuno si u pravu. Najbolji primer su oni koji od ispadanja svoje ekipe ubiše od smaranja kenjanjem po ekipi koja je istu izbacila.
Ne mozes nekoga da mrzis i da kenjas po nekome tek tako... To traje godinama, to se dugo stvara- ta mrznja...FdS ::Potpuno si u pravu. Najbolji primer su oni koji od ispadanja svoje ekipe ubiše od smaranja kenjanjem po ekipi koja je istu izbacila.
dr.dule ::mi vam se natrtimo u svakoj situaciji tako da ti zahvaljujem sto nisi postavio video dokaz.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu