NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Conference Championships

+30
nele877
L.D.
Palermo
Ljuba90
Zona do trona
igor96
TutaQB
dr.dule
kb8
Peyton Manning
Mirkony
Vlado997
Danijel Lg
Miki HOF
Minitron
Mos Def
Zver
Sirko
Чизхед
Steelers
penban
SymphonyX
Niger iz huda
Freak
zokiruma
Mean_Machine
Raising Arizona
Remblender
black & silver
Cenci D
34 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 36 od 42]

876Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:28

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Vec sad mogu da kazem, sta god da se desi drago mi sto sam ostao da gledam ovaj mec, nisam se pokajao. Ovde mi je u jednoj cetvrtini bilo vise uzbudjenja nego na celom mecu Denver - New England...

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

877Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:29

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Jebo te,samo da nocas od ove utakmice nekog ne spici infarkt u San Francisku i Sjetlu.

878Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:29

Sirko

Sirko
VIP
VIP

ovo je vrh meč! Pravi rat!

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

879Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:29

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Ol' Dirty Bastard ::Vec sad mogu da kazem, sta god da se desi drago mi sto sam ostao da gledam ovaj mec, nisam se pokajao. Ovde mi je u jednoj cetvrtini bilo vise uzbudjenja nego na celom mecu Denver - New England...

Potpis.

NFC West je cele godina imala lude meceve.

880Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:29

Sirko

Sirko
VIP
VIP

opa INT

881Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:29

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Чизхед ::
TutaQB ::
Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?

ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.
Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.

Rafing, udario je stajacu nogu.
Stajaca noga = Rafing
Pucacka noga= runing

proveri

882Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:31

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Chancellor!

883Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:31

Sirko

Sirko
VIP
VIP

kakva tekma, kaep pokleko, ali ima jos vremena

884Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:31

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Kao I uvek kad treba Kap los...

885Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:31

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Chancellor je zvijer.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

886Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:31

Mirkony

Mirkony
Standardan
Standardan

Ha,Ha,Ha, Kaper je stvarno optimista ako je mislio da ovo može da prodje.

887Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:31

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Kam Chancellor definitivno utakmica zivota. Int i par hard hitova, u ovo clutch vreme. Pravi covek.

888Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:32

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Ha ha ha, Kap kao Weeden.

889Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:33

Ljuba90

Ljuba90
NFL Star
NFL Star

Tate pijan Very Happy

890Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:34

TutaQB

TutaQB
Standardan
Standardan

Mislim da ce dane da promeni misljenje o nasim hvatacima posle ove tekme. Kao i Igor.

891Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:34

Zver

Zver
VIP
VIP

Чизхед ::
TutaQB ::
Ljuba90 ::Zasto ovo ne moze da se celendzuje?

ne znam. Sudije su nasi ljudi ocigledno. Mislim da ovu utakmicu su nam sudije donele. Jebiga, tako je kako je. Roughing the kicker nije sviran, sad ovo, mnogo toga.
Nije rafing kiker nego running into kicker! Odluka ispravna.

Ama čoveče rafing punter. Idi nauči pravila pa se onda pravi pametan.

...Sa Vajominškog Univerziteta

892Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:34

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Sta izvuce Lynch sad.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

893Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:34

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Zver 77 od 101 jarde posle kontakta

894Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:34

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Ljuba90 ::Tate pijan Very Happy
bas

895Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:35

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Umalo je bacio prvi down.

George Orwell

896Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:36

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

TutaQB ::Kam Chancellor definitivno utakmica zivota. Int i par hard hitova, u ovo clutch vreme. Pravi covek.

I protiv Saintsa je imao dobru partiju, preko 10 tackle-ova. X Faktor u ovom plej ofu...

897Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:36

Zona do trona

Zona do trona
Hall of Fame
Hall of Fame

Ufff,Seattle glupavo trosi time-oute.

898Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:36

Ljuba90

Ljuba90
NFL Star
NFL Star

Ptice bas ne zele da pobede.

899Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:37

Sirko

Sirko
VIP
VIP

bice ovde jos dosta uzbudjenja

900Conference Championships - Page 36 Empty Re: Conference Championships Pon 20 Jan 2014, 03:38

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Ljuba90 ::Ptice bas ne zele da pobede.
Upravo. Tako mi liči da će opet rudare nešto usrati žestoko, neka frljoka i da će pobediti.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 36 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu