Jel moze GB over? 47,5 ?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Na smrznutom terenu gde ce biti ispod - 20 C???Чизхед ::Jel moze GB over? 47,5 ?
Ja odigrao... Racunam tradicija, pa nacin (ne)igre moje ekipe tj odbrane, pa Zeku na nivou i REDZONE igru SF 11-11 tu tetovirani moze da nas iskasapi....KPGS ::Na smrznutom terenu gde ce biti ispod - 20 C???Чизхед ::Jel moze GB over? 47,5 ?
Jako dobro pitanje!
e bas tako...dr.dule ::tamo je neprijatno sedeti u lozi a ne biti na terenu. nije mi jasno na cemu publika mora biti da bi stajala na toj temperaturi.
Da nam kažeš ko će igrati finale i ko će osvojiti SB, pa da se ne nerviramo više.zokiruma ::zavrsice NE sledece nedelje, KC ili CIN mogu da dobiju NE, malo ce teze biti za IND a SD ne moze igrati protiv NE
penban ::NE gubi sledecih 17 utakmica
mnogo los tim
To je procena bukmejkera, a oni znaju šta rade, jer ih neko debelo plaća za to. Naravno, i oni greše, ali se nadam da ovaj put ne. Inače, ja sam na internetu video više mišljenja da će KC dobiti, nego IND.Чизхед ::Prijatelji jel moze neko da mi objasni zasto je IND favorit i zasto vecina experta bira njih protiv KC-a ???
Gledao sam IND dosta puta ove god, ali mi i dalje nije jasno???
Pogledaj na nlfpickwatch.... A sto se tice bukmejkera, ma odlicni su zato ceo svet izgleda uplacuje na KC pa su se kvote okrenule do pocetka tekme KC ce biti favorit.Palermo ::Da nam kažeš ko će igrati finale i ko će osvojiti SB, pa da se ne nerviramo više.zokiruma ::zavrsice NE sledece nedelje, KC ili CIN mogu da dobiju NE, malo ce teze biti za IND a SD ne moze igrati protiv NEpenban ::NE gubi sledecih 17 utakmica
mnogo los timTo je procena bukmejkera, a oni znaju šta rade, jer ih neko debelo plaća za to. Naravno, i oni greše, ali se nadam da ovaj put ne. Inače, ja sam na internetu video više mišljenja da će KC dobiti, nego IND.Чизхед ::Prijatelji jel moze neko da mi objasni zasto je IND favorit i zasto vecina experta bira njih protiv KC-a ???
Gledao sam IND dosta puta ove god, ali mi i dalje nije jasno???
I to je nasa velika nada ipak su ovi iz pedergradapenban ::Juce slusam lika, kao nemojte da trepnete, jer na toj temperaturi postoji opasnos da necete moci opet da otvorite oci
Чизхед ::I to je nasa velika nada ipak su ovi iz pedergradapenban ::Juce slusam lika, kao nemojte da trepnete, jer na toj temperaturi postoji opasnos da necete moci opet da otvorite oci
P.s. a ja odigrao over :D
Pa znam da nikome ne prija ali kako da ti objasnim... Recimo njima vise ne prija a nama manje ne prija A nikako ne prija mom tiketu sa overompenban ::Чизхед ::I to je nasa velika nada ipak su ovi iz pedergradapenban ::Juce slusam lika, kao nemojte da trepnete, jer na toj temperaturi postoji opasnos da necete moci opet da otvorite oci
P.s. a ja odigrao over :D
Pa ono, ne znam bas ni koliko je vama to prednost... GB trenira u zatvorenom.
Nikome -30 ne prija
penban :: GB trenira u zatvorenom.
Nikome -30 ne prija
Ja se nadam pobedi mojih do samo kraja verujempenban ::Ne znam... Skoro svi analiticari daju veliku prednost SF-u
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu