NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Wild Card Weekend

+36
kb8
Zver
Lomljiv u struku
lemi
Pit Bull
Niger iz huda
Steelers
Minitron
El Jefe runs San Diego
Kovac
leonida
Ljuba90
TMH34
Remblender
Srbistuta
L.Davis
Pohovani feniks
maminho
KPGS
Palermo
Чизхед
STP
Mifoche
Raising Arizona
zokiruma
SymphonyX
Sirko
black & silver
Monta Ellis #8
Mos Def
viking
Vlado997
Miki HOF
Freak
ex-damir
Danijel Lg
40 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 42]

176Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 21:13

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Jel moze GB over? 47,5 ?

177Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 21:32

KPGS

KPGS
VIP
VIP

Чизхед ::Jel moze GB over? 47,5 ?
Na smrznutom terenu gde ce biti ispod - 20 C???
Jako dobro pitanje!

178Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 21:33

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

Ako lak odigra bez greske kc nema sta taziti

STANE VAS SVE PRATI

179Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 21:51

Чизхед

NFL Player
NFL Player

KPGS ::
Чизхед ::Jel moze GB over? 47,5 ?
Na smrznutom terenu gde ce biti ispod - 20 C???
Jako dobro pitanje!
Ja odigrao... Racunam tradicija, pa nacin (ne)igre moje ekipe tj odbrane, pa Zeku na nivou i REDZONE igru SF 11-11 tu tetovirani moze da nas iskasapi....

180Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 23:37

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Pierre Thomas (chest) has been ruled out for Saturday's Wild Card game against the Eagles.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

181Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:05

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

-28C u GB. tamo padaju pingvini.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Wild Card Weekend - Page 8 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

182Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:33

penban

penban
Moderator
Moderator

najjace mi je kada cujem da gb to odgovara, kao da svaki dan igraju u tundri naplju na -30

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

183Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:37

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

tamo je neprijatno sedeti u lozi a ne biti na terenu. nije mi jasno na cemu publika mora biti da bi stajala na toj temperaturi.

184Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:39

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

dr.dule ::tamo je neprijatno sedeti u lozi a ne biti na terenu. nije mi jasno na cemu publika mora biti da bi stajala na toj temperaturi.
e bas tako...
a tek igrati po toj temperaturi...jasno je da se covek zagreje dok trci,al na -30 se ne mozes zagrejati

http://nfl.com/

185Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:42

penban

penban
Moderator
Moderator

Meni je bilo cudno insistiranje lige da se moraju kupiti karte, kako bi se obezbedio prenos. Nehumano je to sto ce ti ljudi tamo biti tri sata...

Mada daje biznis ideju. Da idemo da im prodajemo Vinjak kao cudesan lek protiv smrzavanja Very Happy

186Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:45

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ma imace oni derivate na stadionu. nije to srbija pa da se zabranjuje.
gledah skoro neke snimke sa tundre, tamo su sendvici debeli po 10cm pa se mora nesto piti kako bi se svarilo to.
vinjak bi im izuzetno koristio ali vise kuvano vino.

187Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:45

Zver

Zver
VIP
VIP

'ebeš vinjak. Kuvana rakija a.k.a šumadijski čaj. 'beš mi sve te nam ne bi dali počasne lože doživotno na L.Fieldu Very Happy

...Sa Vajominškog Univerziteta

188Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:46

penban

penban
Moderator
Moderator

Juce slusam lika, kao nemojte da trepnete, jer na toj temperaturi postoji opasnos da necete moci opet da otvorite oci Very Happy

189Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 10:47

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

kada bi osetili sumadijski caj , ne bi se skidali sa njega. sve dok ih ne bi pronalazili zamrznute pored puta

190Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 11:48

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Ma pola stadiona ce da gleda iz restorana i kafica unutar zgrade
Bice poluprazan stadion

photo AZcardsscript.gif

191Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 13:30

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

zokiruma ::zavrsice NE sledece nedelje, KC ili CIN mogu da dobiju NE, malo ce teze biti za IND a SD ne moze igrati protiv NE
Da nam kažeš ko će igrati finale i ko će osvojiti SB, pa da se ne nerviramo više.  Razz 

penban ::NE gubi sledecih 17 utakmica
mnogo los tim
 Cool 

Чизхед ::Prijatelji jel moze neko da mi objasni zasto je IND favorit i zasto vecina experta bira njih protiv KC-a ???
Gledao sam IND dosta puta ove god, ali mi i dalje nije jasno???  Surprised 
To je procena bukmejkera, a oni znaju šta rade, jer ih neko debelo plaća za to. Naravno, i oni greše, ali se nadam da ovaj put ne. Inače, ja sam na internetu video više mišljenja da će KC dobiti, nego IND.

http://www.sportswiser.net

192Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 13:57

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

SB: CIN vs CAR Smile

pa SD ne moze da igra protiv NE jer je 6. seed, u svakoj kombinaciji ide na DEN, znaci ostaju KC, CIN, i IND, CIN je dobio NE u utakmici gde NE nije imao ni jedan TD sto znaci da mogu da dobiju NE, KC je dobar tim i ume da igra na strani, jedini tim gde NE ima realnu ulogu favorita je IND Very Happy

veceras utakmice, hocu da uvek igraju subotom i nedeljom Very Happy

193Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 14:08

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Palermo ::
zokiruma ::zavrsice NE sledece nedelje, KC ili CIN mogu da dobiju NE, malo ce teze biti za IND a SD ne moze igrati protiv NE
Da nam kažeš ko će igrati finale i ko će osvojiti SB, pa da se ne nerviramo više.  Razz 

penban ::NE gubi sledecih 17 utakmica
mnogo los tim
 Cool 

Чизхед ::Prijatelji jel moze neko da mi objasni zasto je IND favorit i zasto vecina experta bira njih protiv KC-a ???
Gledao sam IND dosta puta ove god, ali mi i dalje nije jasno???  Surprised 
To je procena bukmejkera, a oni znaju šta rade, jer ih neko debelo plaća za to. Naravno, i oni greše, ali se nadam da ovaj put ne. Inače, ja sam na internetu video više mišljenja da će KC dobiti, nego IND.
Pogledaj na nlfpickwatch.... A sto se tice bukmejkera, ma odlicni su  Embarassed  zato ceo svet izgleda uplacuje na KC pa su se kvote okrenule do pocetka tekme KC ce biti favorit.

194Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 14:10

Чизхед

NFL Player
NFL Player

penban ::Juce slusam lika, kao nemojte da trepnete, jer na toj temperaturi postoji opasnos da necete moci opet da otvorite oci Very Happy
I to je nasa velika nada ipak su ovi iz pedergrada Very Happy
P.s. a ja odigrao over Very Happy Very Happy Shocked 

195Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 14:25

penban

penban
Moderator
Moderator

Чизхед ::
penban ::Juce slusam lika, kao nemojte da trepnete, jer na toj temperaturi postoji opasnos da necete moci opet da otvorite oci Very Happy
P.s. a ja odigrao over Very Happy:D Shocked 

Pa ono, ne znam bas ni koliko je vama to prednost... GB trenira u zatvorenom.
Nikome -30 ne prija

196Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 15:06

Чизхед

NFL Player
NFL Player

penban ::
Чизхед ::
P.s. a ja odigrao over Very Happy:D Shocked 

Pa ono, ne znam bas ni koliko je vama to prednost... GB trenira u zatvorenom.
Nikome -30 ne prija
Pa znam da nikome ne prija ali kako da ti objasnim... Recimo njima vise ne prija a nama manje ne prija Very Happy A nikako ne prija mom tiketu sa overom Very Happy

197Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 16:25

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

penban :: GB trenira u zatvorenom.
Nikome -30 ne prija

Nema potrebe da rizikuju povrede ili prehlade, ali sigurno da se njihov organizam bolje adaptira na -30, nego nekog ko živi u toplijim krajevima. Tako, da ipak je to mala prednost za GB. Da su u punom sastavu, bila i dodatni gram na vagi, ali ovako je samo malo otežavajući faktor za goste. Možda se oni manje opterećuju temperaturom vazduha, nego mi na forumu.  Very Happy 

http://www.sportswiser.net

198Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 16:28

penban

penban
Moderator
Moderator

Ne znam... Skoro svi analiticari daju veliku prednost SF-u

199Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 16:33

Чизхед

NFL Player
NFL Player

penban ::Ne znam... Skoro svi analiticari daju veliku prednost SF-u
Ja se nadam pobedi mojih  albino do samo kraja verujem

200Wild Card Weekend - Page 8 Empty Re: Wild Card Weekend Sub 04 Jan 2014, 17:52

penban

penban
Moderator
Moderator

Packers plan to pass out 70,000 hand warmers before Sunday's wild-card game vs. 49ers.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu