NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Wild Card Weekend

+36
kb8
Zver
Lomljiv u struku
lemi
Pit Bull
Niger iz huda
Steelers
Minitron
El Jefe runs San Diego
Kovac
leonida
Ljuba90
TMH34
Remblender
Srbistuta
L.Davis
Pohovani feniks
maminho
KPGS
Palermo
Чизхед
STP
Mifoche
Raising Arizona
zokiruma
SymphonyX
Sirko
black & silver
Monta Ellis #8
Mos Def
viking
Vlado997
Miki HOF
Freak
ex-damir
Danijel Lg
40 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 7 od 42]

151Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 20:18

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

kljuc pobede NO je losa igra napada PHI Very Happy

mozda im ne bude dan pa cika foles odradi fail

Poslednji izmenio zokiruma dana Čet 02 Jan 2014, 22:01, izmenjeno ukupno 1 puta

152Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 21:50

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Mislim da to NO dobija.

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

153Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 21:56

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Robert De Niro ::Mislim da to NO dobija.
I ja mislim da GB dobija. Ne mogu nikako da navijam za one Kabeove.

154Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 21:56

penban

penban
Moderator
Moderator

Samo se vas dvojica hrabrite

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

155Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:06

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

jos sutra i krecu utakmice Very Happy

weeeeeeeeeeee

KC ima da otrese IND, bilo bi dobro da IND i NO odigraju zanimljivu utakmicu da ne bi zaspali pre kraja Very Happy

a onda u nedelju 2 slatkisa i go go GB

156Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:13

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

penban ::Samo se vas dvojica hrabrite
Lako tebi kad ne igrate wild card weekend.

157Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:24

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

zavrsice NE sledece nedelje, KC ili CIN mogu da dobiju NE, malo ce teze biti za IND a SD ne moze igrati protiv NE

158Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:27

penban

penban
Moderator
Moderator

NE gubi sledecih 17 utakmica
mnogo los tim

159Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:31

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa oni su jedini u istoriji NFLa imali 18-0 pa uuups Very Happy

sto se mene tice sledeci vikend jedan fail pa neka imaju 17 pobeda Very Happy

160Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:31

penban

penban
Moderator
Moderator

Vlado997 ::
penban ::Samo se vas dvojica hrabrite
Lako tebi kad ne igrate wild card weekend.

Pa ono... Mislim da je domaci teren ogromna prednost za GB. Hladno vreme, a ovi iz Kalifornije kada dodju...

NO ima boljeg qb-a, ali cini mi se da nikada nije dobila u gostima u PO... Mislim da ce tu pobediti tim sa boljom odbranom

161Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:34

penban

penban
Moderator
Moderator

zokiruma ::pa oni su jedini u istoriji NFLa imali 18-0 pa uuups Very Happy

sto se mene tice sledeci vikend jedan fail pa neka imaju 17 pobeda Very Happy

Moze i tako. Ja sam sa ovom sezonom zadovoljan.
Voleo bih da vidim neki drugi tim da napravi ovo bez toliko bitnih igraca. GB je najblizi tome, jer su im dva najbolja i najplacenija igraca pod povredama cele sezone.

162Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:36

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

mozda izgleda smesno ali ne dobija utakmice u PO kvalitet QB, naravno pomaze mnogo ali kljucne stvari su odbrana i napad trcanjem, prosle godine DEN nije imao ni dovoljnu dobru odbranu kao ni napad trcanjem. ove godine su poboljsalji napad trcanjem pa stoga i mozemo ocekivati da konacno urade nesto u PO. vise ce nama znaciti moreno nego pejton u PO

163Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:39

penban

penban
Moderator
Moderator

Pa poznato je da je Pejton u PO gotovo beskoristan... jos na otvorenom zimi...

164Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:46

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa pejton je 2. sezonu u denveru, igrace on bolje ove sezone po zimi, zavisi i protiv koga budu prvu utakmicu

165Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Čet 02 Jan 2014, 22:57

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pejton ima 9-11 u PO, ali kontam da je uvek napad bio lose postavljen, svi znaju da ne mozes ocekivati od pejtona velike igre u PO, na otvorenom i hladnom, svesni su toga i u DEN. svi igraci imaju svoje slabe strane, nema savrsenih i treba biti svestan toga. DEN skoro od pola sezone igra na silu trcanje, cak i kada su mogli da igraju pasom oni su trcali, prave i spremaju oni napad trcanjem odavno. naucili su na greskama od prosle godine i gubitnom od BAL, u jednom uglu tromi i smrznuti pejton u drugom kontrola vremena. napad trcanjem trosi vreme, i zato su i izgubili od BAL. videcete da nece oni to ponoviti ove godine.

moreno sa 1000+y i ball sa 559y daju nadu da ce DEN imati igru trcanjem, daleko je teze igrati odbranu kada imas protiv sebe najbolji napad pasom lice i RB koji prelaze 4,5y po nosenju.

166Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 13:44

penban

penban
Moderator
Moderator

ovo je jedini vikend za koji znam 100% da se necu nervirati

167Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 13:51

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

pa ja se nikada ne nerviram, samo se jedem Very Happy

citam po netu kako ce CIN pokidati SD, em SD nema odbranu em CIN ima super napad Very Happy

168Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 17:05

Чизхед

NFL Player
NFL Player

Prijatelji jel moze neko da mi objasni zasto je IND favorit i zasto vecina experta bira njih protiv KC-a ???
Gledao sam IND dosta puta ove god, ali mi i dalje nije jasno???  Surprised 

169Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 17:10

penban

penban
Moderator
Moderator

Чизхед ::Prijatelji jel moze neko da mi objasni zasto je IND favorit i zasto vecina experta bira njih protiv KC-a ???

Zato sto igraju kuci i zato sto su ih dobili sada kada su igrali
Po meni tu nema jasnog favorita

170Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 17:12

Чизхед

NFL Player
NFL Player

penban ::
Чизхед ::Prijatelji jel moze neko da mi objasni zasto je IND favorit i zasto vecina experta bira njih protiv KC-a ???

Dobili su ih kad KC nije ni bio raspolozen a i nije mnogo ni znacilo. Dok npr setimo se samo one utakmice IND sa STL na sta je to licilo.
Ja bih cak dao 1.7 kvotu na 2 umesto na 1....

171Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 17:12

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

penban ::

+1

http://nfl.com/

172Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 17:14

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Glupo mi je nekoga stavljati za favorita, jer se u plejofu zaboravljaju sve utakmice iz regularnog dijela, jer su svi isti i jedna utakmica odlučuje sve. Po meni KC je jači.

173Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 17:46

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

bas tako u PO moze odluciti jedan dobar napad ili greska napada mogu odluciti celu utakmicu, jos ako je sa druge strane tim koji ime da trci pa trose i trose i trose vreme. PO je PO

ja se uvek setim one sezone stilersa sa jerome bettisom kada su imali napad i po 10 min stilersi u PO i na kraju zavrse FGom.

174Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 17:48

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

najveca glupost je napad koji se bazira na brzini u PO, zato dajem blagu prednost KC, imaju bolju odbranu to znaci da IND nece bas imati mnogo lopru u svom posedu i imaju igru trcanjem za sugavo trosenje i trosenje vremena.

175Wild Card Weekend - Page 7 Empty Re: Wild Card Weekend Pet 03 Jan 2014, 18:04

Zver

Zver
VIP
VIP

Dva pitbula iz KC su povređena, verovatno će igrati ali nije to to. Bez njih pass rush je neuporedivo lošiji a to opet povlači teška vremena za sekonderi. Dodaj domaći teren i eto zašto je Ind blagi favorit.

...Sa Vajominškog Univerziteta

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 7 od 42]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu