Taman se uljuljkali
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
da, pardonFdS ::Robert De Niro ::2, oba prošle sezoneFdS ::Koliko je poslednjih međusobnih utakmica SF dobio?
Round 1 ili beše Round 2 ove godine
PO divisional round prošle godine
Round 1 prošle godine.
to su već tri
to je bilo u Kaliforniji, a prošle sezone u week 1 kod nasFreak ::week 1 ove sezone i to na Lembou
Peyton Manning ::razmisljam nesto i ne mogu da verujem da Bearsi nisu usli u PO sa onakvim napadom i solidnom odbranom
Mifoche ::Peyton Manning ::razmisljam nesto i ne mogu da verujem da Bearsi nisu usli u PO sa onakvim napadom i solidnom odbranom
Солидна одбрана? Дефинитивно ниси гледао пуно њихових текми. Па њима је Балтимор ове године истрчао 170-ак јарди Нема већег понижења, с обзиром да Гавранови ове године нису могли ни Патриотама да пређу 50 јарди по земљи.
gledao sam dosta meceva njihovih zbog MarshallMifoche ::Peyton Manning ::razmisljam nesto i ne mogu da verujem da Bearsi nisu usli u PO sa onakvim napadom i solidnom odbranom
Солидна одбрана? Дефинитивно ниси гледао пуно њихових текми. Па њима је Балтимор ове године истрчао 170-ак јарди Нема већег понижења, с обзиром да Гавранови ове године нису могли ни Патриотама да пређу 50 јарди по земљи.
mi smo igrali 8 tekmi bez Zekezokiruma ::ma cela ta divizija je podbacila, DET sam sebe izbacio, CHI toplo hladno, GB igrao ako se ne varam 5 kola bez zeke, za MIN nemam komentar, ocajna sezona. Realno da je bilo koja od ove 4 ekipe imala kontinuitet bili bi kandidati za SB, ovako neka analiziraju pa vise srece sledece godine. GB ima sansu da bude iznenadjenje PO i nesto mi govori da ce oni to i iskoristiti.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu