Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zver likes this post
Peyton Manning ::Termini su idealni. Nocne utakmice su one koje me najmanje zanimaju i gde je pobednik jasan.
Mislio sam da ce njih staviti u 7 po nasem vremenu, ali eto imali smo srece.
Napisao sam u njihovoj temi.The Bad Man ::Peyton Manning ::Termini su idealni. Nocne utakmice su one koje me najmanje zanimaju i gde je pobednik jasan.
Mislio sam da ce njih staviti u 7 po nasem vremenu, ali eto imali smo srece.
Kako jasan, zar nisu Steelersi one&done?
Rekose sinoc oko 7 hiljada, za ostale ne znam.Ol' Dirty Bastard ::Kakvo je stanje sa navijacima za ovu rundu, cuo sam da ce Billsi imati par hiljada?
Da, Bilsi ce imati 7000Ol' Dirty Bastard ::Kakvo je stanje sa navijacima za ovu rundu, cuo sam da ce Billsi imati par hiljada?
Ja navijam za SB KC-GB.mardok ::Za koga ovde navijati?
WFT mi gotivan kao underdog.
I Bilsi isto.
Sve isto osim Was. Onaj napad je horor.Sirko ::Ajde da prognoziram
BAL
PIT
BUF
NO
SEA
WAS
Poslednji izmenio Niger iz huda dana Pon 04 Jan 2021, 14:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Pa mislim da je tampa bolja ali aj neko iznenadjenje da jurim pa mi tu mozda prilikaSymphonyX ::Sve isto osim Was. Onaj napad je horor.Sirko ::Ajde da prognoziram
BAL
PIT
BUF
NO
SEA
WAS
Right now, the #Browns offense is currently down its HC/play-caller (Stefanski), OL coach (Callahan), OL asst. (Peters), WR coach (O’Shea) and TE coach (Petzing). How does CLE get through the week of practice offensively?
— Jake Trotter (@Jake_Trotter) January 5, 2021
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu