ali malo da preskoči veličinu riversa
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Samo zato sto se Loker povredio, a to nije okDanijel Lg ::bris vidim nekako postigao da obiđe lokera
dobor miki kažeFederico de Soya ::Psihološki efekat. Od Brisa se očekuje to što je pružio, ako ne i više. Rivers je s druge strane mnoge prijatno iznenadio.
E jesi blentav, pa Ponder nije igrao.penban ::Meni samo nije jasno ko je no1. Kasel ili Ponder?
Ja vid'o bar tri INTa koja odbrana PITTa nije uhvatila. Da je to bilo druga bi se pesma pevala.viking ::Cassel je pruzio finu partiju, imajuci u vidu da je malo i zardjao. Kada strese tu rdju sa sebe, bice super. Nekako je nasa igra bogatija i raznovrsnija sa Casselom na celu, za razliku od providnog Pondera
Pa to je genijalna ideja!!!Federico de Soya ::Ma šta će vama QB u krajnjem slučaju? Snapujte direktno AP-u i mirna Minesota.
jbga kad ne pokupismo Aleksu Smitha pa da nas vidi BogMurphy's ACL ::Ja vid'o bar tri INTa koja odbrana PITTa nije uhvatila. Da je to bilo druga bi se pesma pevala.viking ::Cassel je pruzio finu partiju, imajuci u vidu da je malo i zardjao. Kada strese tu rdju sa sebe, bice super. Nekako je nasa igra bogatija i raznovrsnija sa Casselom na celu, za razliku od providnog Pondera
Mislim da treba da batalimo obojicu i da pazarimo na draftu. Jebes ti ovo.
Ej ne spamujte vise. Minesota ne igra ove nedelje, ako vam se prica o tome imate zasebnu temu.penban ::Kako dobro ste draftovali Pondera bolje da vidite nekog od FA.
Mislim da vam Met daje najvise sansi za pobedu i da treba njega da forsirate... i da, ono sto je ACL rekao za akcije... Protiv PIT je izgledalo nekako jednostavnije, brze.
:Samurai:penban ::ACL strah i trepet. Niko sada ne sme da bekne nesto o onim varvarima iz Minesote...
Jedini ko ima petlje da se javi . . .Jacob ::Imaju lepe helanke.
Ljubicaste.
Procitah juce jednog "eminentnog strucnjaka" kako prica o Pryoru i kaze on"Pryor ima bolje trcanje od Newtona a bolji je u pocketu od Kapernika, radije bih imao Pryora kao franchise QB nego Kapa, Newtona, Bradforda ili Elia"Gazda Miki ::Kurt Warner 5 top QB for week 4:
5.J.Locker
4.T.brady
3.D.Brees
2.P.Rivers
1.ne mora ni da pišem ko je
To je neki nakvaseni genije... Mislim da je mobilni qb mac sa dve ostrice. Fino je to kada ume da istrci i kada ima tu spobnost, ali kada gusi igru RB, kada ne moze da kompletira pas za pet jardi, vec samo da ispali raketu i da moli boga da je njegov igrac uhvati onda tim gubi.Jacob ::Procitah juce jednog "eminentnog strucnjaka" kako prica o Pryoru i kaze on"Pryor ima bolje trcanje od Newtona a bolji je u pocketu od Kapernika, radije bih imao Pryora kao franchise QB nego Kapa, Newtona, Bradforda ili Elia"Gazda Miki ::Kurt Warner 5 top QB for week 4:
5.J.Locker
4.T.brady
3.D.Brees
2.P.Rivers
1.ne mora ni da pišem ko je
Suvi genije
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu