Ja bih uzeo Sancheza.
Ne ume da igra al je lep ki upisan.
Ne ume da igra al je lep ki upisan.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Bolje njega nego onog Breesa.penban ::A kao rezervnog qb-a bih uzeo Pondera, to da napomenem. Ima decko potencijala
Evo Freeman je slobodan,uzmite njega.Murphy's ACL ::Ja vid'o bar tri INTa koja odbrana PITTa nije uhvatila. Da je to bilo druga bi se pesma pevala.viking ::Cassel je pruzio finu partiju, imajuci u vidu da je malo i zardjao. Kada strese tu rdju sa sebe, bice super. Nekako je nasa igra bogatija i raznovrsnija sa Casselom na celu, za razliku od providnog Pondera
Mislim da treba da batalimo obojicu i da pazarimo na draftu. Jebes ti ovo.
Ne volimo te sto se sopaju u venu.black & silver ::Evo Freeman je slobodan,uzmite njega.Murphy's ACL ::Ja vid'o bar tri INTa koja odbrana PITTa nije uhvatila. Da je to bilo druga bi se pesma pevala.viking ::Cassel je pruzio finu partiju, imajuci u vidu da je malo i zardjao. Kada strese tu rdju sa sebe, bice super. Nekako je nasa igra bogatija i raznovrsnija sa Casselom na celu, za razliku od providnog Pondera
Mislim da treba da batalimo obojicu i da pazarimo na draftu. Jebes ti ovo.
Sto? On misli da je Ponder los?penban ::Kako ce tebe ubiti Dane...
Sta radi Joe Namath?Jacob ::Cujem da je JaMarcus u suepr formi.
A Favre ima kovacke ruke po njegovom agentu.
Valjda vata sestre za pedu u starackom domuMurphy's ACL ::Sta radi Joe Namath?Jacob ::Cujem da je JaMarcus u suepr formi.
Ja ne znam sta je penbanu danas.Danijel Lg ::vidim neko prozivanje u toku
Ili pametuje o stanju Jetsa na radiu i TV.Jacob ::Valjda vata sestre za pedu u starackom domuMurphy's ACL ::Sta radi Joe Namath?Jacob ::Cujem da je JaMarcus u suepr formi.
Murphy's ACL ::Ja ne znam sta je penbanu danas.Danijel Lg ::vidim neko prozivanje u toku
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu