misliš navijaš da ne dođe do toga
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Brate, zezam se, razumes?penban ::
@ACL
brate sto tvoje fantazije projektujes tu kao moje?
naravno da zelim da igra NE u SB, ali tu su sanse kao da Jaguari osvoje svoju diviziju...
Nikada nisam razumeo tvoj humorMurphy's ACL ::Brate, zezam se, razumes?penban ::
@ACL
naravno da zelim da igra NE u SB, ali tu su sanse kao da Jaguari osvoje svoju diviziju...
Ne razumes ti govor.Gazda Miki ::ko je @miki?
Gazda Miki ::ko je @miki?
Vidim.penban ::Nikada nisam razumeo tvoj humorMurphy's ACL ::Brate, zezam se, razumes?penban ::
@ACL
Pa vidi, nije to nemoguce... Koliko ima Dalas kod vas, 2-2?Federico de Soya ::Samo da se mi dočepamo plejofa. Posle nam je lako osvojiti SB
Jos lepo na srpskom:Gazda Miki ::šta je twitter?
Formalno da, suštinski su već na 2-3. ( idu Pejtonu na istinu )penban ::Pa vidi, nije to nemoguce... Koliko ima Dalas kod vas, 2-2?Federico de Soya ::Samo da se mi dočepamo plejofa. Posle nam je lako osvojiti SB
šuška se da je u pitanju "season ending injury" i da će na operaciju. Logična posledica svega je časna mirovina. Nije lako u njegovim godinama vratiti se i igrati na vrhunskom nivou.Murphy's ACL ::Ti bese, FDS, navijas za plave divove? Cuh da Snee razmislja o penziji.
A kad je SEA prosao sa 7-9?Federico de Soya ::Nije isključeno da će biti ko pre par godina AFC West kad je Denver prošao sa 8-8
...
šuška se da je u pitanju "season ending injury" i da će na operaciju. Logična posledica svega je časna mirovina. Nije lako u njegovim godinama vratiti se i igrati na vrhunskom nivou.
Pa vasa divizija je uvek bila izjednacena. Nije nemoguce da dodjete do PO, samo razvalite timove u diviziji.Federico de Soya ::Formalno da, suštinski su već na 2-3. ( idu Pejtonu na istinu )penban ::Pa vidi, nije to nemoguce... Koliko ima Dalas kod vas, 2-2?Federico de Soya ::Samo da se mi dočepamo plejofa. Posle nam je lako osvojiti SB
Ma što je najgore, kad bi popravili igru uopšte nije nemoguće. Cela divizija se raspada po šavovima.Nije isključeno da će biti ko pre par godina AFC West kad je Denver prošao sa 8-8.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu