Dogovoreno, bolje ovakopenban ::Moze
Ti biras sliku za mene, ja biram sliku za tebe
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Dogovoreno, bolje ovakopenban ::Moze
Ti biras sliku za mene, ja biram sliku za tebe
O da!Federico de Soya ::buuuu... kakve su to pussy opklade. Prava muška opklada je ića i pića koliko može da se pojede i popije, u kafani po izboru pobednika.
Ja znam koliko RDN moze da popije, a on zna koliko ja mogu da pojedem. Dovoljno smo dobri da ne osakatimo budzet jedan drugom tolikoFederico de Soya ::buuuu... kakve su to pussy opklade. Prava muška opklada je ića i pića koliko može da se pojede i popije, u kafani po izboru pobednika.
Ne igraju, a valjda nece ni u PORobert De Niro ::Denveru falilo 5 poena da obore rekord prve 4 tekme ukupno poena. Jel igraju sa sijetlom u reg?
ja nisam igrao protiv CINpenban ::pa vas dvojicu
Da si ti trcao umesto Frenklina, mozda ne bi famblovao onu loptuGazda Miki ::ja nisam igrao protiv CINpenban ::pa vas dvojicu
stiropor sam stavljao na tavan u nedelju
Ja bi ga stavio u top 10 QB.Jacob ::Cim QB moze malo da trckara odma ga experti proglase za superstara.
Sad citam neki se napalili na Pryora ko majmuni u sezoni parenja, jedan ga proglasio Top 15 QB ove sezone ej.
Ne moz ispred dvojca Ponder - Cassel, da ga jebes!black & silver ::Ja bi ga stavio u top 10 QB.Jacob ::Cim QB moze malo da trckara odma ga experti proglase za superstara.
Sad citam neki se napalili na Pryora ko majmuni u sezoni parenja, jedan ga proglasio Top 15 QB ove sezone ej.
Pa dobro,neka oni budu 8 i 9 a Pryor 10,ja sam zadovoljan.Murphy's ACL ::Ne moz ispred dvojca Ponder - Cassel, da ga jebes!black & silver ::Ja bi ga stavio u top 10 QB.Jacob ::Cim QB moze malo da trckara odma ga experti proglase za superstara.
Ne volim NE, ali je Brady vrh QB, mislim da je bezveze osporavati ga. Mnogo znači jaka OL, ali se lepo vidi da ima odličan pregled igre i preciznu ruku. Izgleda da je sad popularno biti trčkaralo kao RGIII.penban ::
Toma je iskusan, dobar qb, ali nije Pejton da moze sam sebi da baca pas.
Odraće ih Medvedi.black & silver ::Uh,dobrih utakmica u ovom prvom nedeljnom terminu.Mogli su to malo bolje rasporediti.
Derbi kola definitivno vs
Pa kad su nam WR najbolji deo tima. OL, CB grozni, Safety slab...Danijel Lg ::pogledah meč NYG i čini mi se da je probelm u tome što se previše forsiarju duboki pasovi i vertikalna igra a nema se OL za takvu protekciju
OC mora pod hitno pokušati sa kraćim pasovima
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu