To, moj Frikoni, mi pričamo već tjednima...
Al ima još vremena, skužiće ljudi na vrijeme
Al ima još vremena, skužiće ljudi na vrijeme
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::FRIKONI MUDRO ZBORIŠ
dakle filipe,penban,dopktore,vuče,treneru
da,slazem se..Danijel LG ::Nije niko nikoga prozivao,ne vidim potrebu za tonom na kraju posta
Danijel LG ::Nije niko nikoga prozivao,ne vidim potrebu za tonom na kraju posta
shvatamo mi sta tebe muci,ali svi ti pozovi su iz najbolje namere,pa nema potrebe da nas saseces...ja prvi ne znam da li cu otici,ali je zelja velika...klodovik ::Danijel LG ::Nije niko nikoga prozivao,ne vidim potrebu za tonom na kraju posta
Iskreno, ja sam replicirao tvoj post, ali je Viking započeo sve pre nekoliko strana...
Ljudi, morate da shvatite da mi ništa ne bi bilo draže nego da dođem i da se družim sa vama. Uostalom, sećate se se frke koju sam imao sa Titoidnim... Samo zbog vas sam i ostao na forumu iako je malo nedostajalo da ga napustim... Ali, iako bih voleo da dođem i da se družimo (jer vas sve cenim i poštujem), imam sijaset problema koji mi vrlo, vrlo bitno utiču na dolazak, a vaši komentari su bili tipa: ko ne dođe- nije mu stalo do društva...
Dobro, možda sam i ja malo previše burno reagovao, ali pokušavam da vam objasnim da sam u teškoj situaciji i da (iako bih voleo da se družim sa vama), jednostavno neke stvari nisu baš tako ružičaste...
Ako sam nekoga povredio- iskreno se izvinjavam...
imas srece sto si mi imenjak inace bi trenirao kick off na tvojoj pozadini tj zadnjoj loziklodovik ::A ko ne bio voleo da dođe...? Društvo, zezanje roštilj, fudbal... pogotovo što će tamo biti većina vas koje cenim i poštujem i sa kojima bih rado da se upoznam...
jbg...sudbina je čudo, a u moju se poodavno umešao Marfi (jebem ga blentava)...
klodovik ::Danijel LG ::Nije niko nikoga prozivao,ne vidim potrebu za tonom na kraju posta
Iskreno, ja sam replicirao tvoj post, ali je Viking započeo sve pre nekoliko strana...
Ljudi, morate da shvatite da mi ništa ne bi bilo draže nego da dođem i da se družim sa vama. Uostalom, sećate se se frke koju sam imao sa Titoidnim... Samo zbog vas sam i ostao na forumu iako je malo nedostajalo da ga napustim... Ali, iako bih voleo da dođem i da se družimo (jer vas sve cenim i poštujem), imam sijaset problema koji mi vrlo, vrlo bitno utiču na dolazak, a vaši komentari su bili tipa: ko ne dođe- nije mu stalo do društva...
Dobro, možda sam i ja malo previše burno reagovao, ali pokušavam da vam objasnim da sam u teškoj situaciji i da (iako bih voleo da se družim sa vama), jednostavno neke stvari nisu baš tako ružičaste...
Ako sam nekoga povredio- iskreno se izvinjavam...
viking ::imas srece sto si mi imenjak inace bi trenirao kick off na tvojoj pozadini tj zadnjoj loziklodovik ::A ko ne bio voleo da dođe...? Društvo, zezanje roštilj, fudbal... pogotovo što će tamo biti većina vas koje cenim i poštujem i sa kojima bih rado da se upoznam...
jbg...sudbina je čudo, a u moju se poodavno umešao Marfi (jebem ga blentava)...
Nema frke Klodi, razumem ja tebe i tvoje brige...ako se sada bolje osecas, drago mi je...coveku se skuplja i skuplja i negde dizna mora da produva...bolje se ti izjadaj nama i iskali svoj bes ovde,nego nedaj Boze kuci i na familiju. Da smo mi zivi i zdravi a dana za megdana ce uvek biti
hmmmDanijel LG ::šta rekošmo ko duži roštilje?
dr.dule ::ja mogu da odradim neku muckalicu
Robert De Niro ::hmmmDanijel LG ::šta rekošmo ko duži roštilje?
NFL Fans Serbia » Combine I (2013) » BL COMBINE - (15.06.2013. SUBOTA --> 16.06.2013. NEDJELJA) - DOGOVARANJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu