to filip naručio?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
viking ::ukroticu ja Kabea i drzacu ga na distanci...prsut mora preziveti put do Kozare tako da svi mogu da uzivaju u ovom specijalitetu
Kaepermicky ::ko pomenju Warsteiner
pođe mi voda na usta
Danijel LG ::nego primjetište li da je doktor došao na ove stranice
to znači
ma poneo bi ja i vise ali znas kako je transport avionom. U kabini je zabranjeno unosenje a da stavim u kofer koji ide u utrobu tako sto ga neki crnja zafrljaci ko da trenira bacanje torbe u dalj za olimpijadu, ostala bi samo srca i moje mokre gace sa mirisom Warsteinerakb8 ::viking ::ukroticu ja Kabea i drzacu ga na distanci...prsut mora preziveti put do Kozare tako da svi mogu da uzivaju u ovom specijalitetu
Ak poneseš six pack Warsteinera, obećajem da ću biti dobar...
jel na Leskovacki nacin ili Carapanski ?kb8 ::Danijel LG ::nego primjetište li da je doktor došao na ove stranice
to znači
Tako je... Ja sam već si ostavio mjesta da probam mućkalicu...
viking ::ma poneo bi ja i vise ali znas kako je transport avionom. U kabini je zabranjeno unosenje a da stavim u kofer koji ide u utrobu tako sto ga neki crnja zafrljaci ko da trenira bacanje torbe u dalj za olimpijadu, ostala bi samo srca i moje mokre gace sa mirisom Warsteinerakb8 ::viking ::ukroticu ja Kabea i drzacu ga na distanci...prsut mora preziveti put do Kozare tako da svi mogu da uzivaju u ovom specijalitetu
Ak poneseš six pack Warsteinera, obećajem da ću biti dobar...
viking ::jel na Leskovacki nacin ili Carapanski ?kb8 ::Danijel LG ::nego primjetište li da je doktor došao na ove stranice
to znači
Tako je... Ja sam već si ostavio mjesta da probam mućkalicu...
delimo istu sudbinuKaepermicky ::dr je čarapanski zet koliko sam razumo...
tako da
NFL Fans Serbia » Combine I (2013) » BL COMBINE - (15.06.2013. SUBOTA --> 16.06.2013. NEDJELJA) - DOGOVARANJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu