Otvoren jelenkovic poslije 2dana krecenja i spremanja, jebem i jednu i drugu rijec u vrh dupeta, da prosti ko slusa.
Pade mi na pamet jedna bitna stvar, vezana za bl kombajn a ovo je dobar topik za to. Moralna mi obaveza nalaze da upozorim sve polaznike ove manifestacije, ne konzumirajte Nektar pivo u kolicinama vecim od 2velike politarke. Ako bas hocete Nektar, pijte malo 0.33 al ni to ne bi preporucio, toceno ni pod razno. Mamurluci koje ono izaziva podsjecaju na radijaciju, osjecas raspad mozga i svih organa na celijskom nivou, cjepanje mitohondrija, celijska ovojnica puca, tecnost iz celije ti curi u lobanju i pretvara mozak u kashu, vene kenjare na glavi iskacu i tutnje, prizeljkujes smrt al ona ne dolazi, zacepi te nema sanse da se iskenjdzaris, katastrofa.
Ovo su moja iskustva sa tim djavoljim napitkom, vjerujte imao sam ih podosta. Dosta raje kaze da se u zadnjih godinu dana, kako su fakat nesto mjenjali, popravio, da je bolje pivo, za mene isti djavo, blijeda sjenka napitka iz tamo 2002,3 dok je pedja radic bio direktor pivare. O njemu ko politicaru nek drugi govore, ko direktor je bio car, i sam ljubitelj i dobre i lose i svake druge kapljice napravio je najbolje pivo odavde do minkena. Poslije dosli naki britanci, kupili pivaru i sve je otislo u k.
Ja, ko veliki lokal patriota, pio sam ga do prije 3god, nisam dao da iko rjec kaze protiv njega al morao sam da priznam poraz. Ja pijem lav il jelen i mamurluci od njih nisu ni promil uzasa koje cete dozivjet od nektara. Razlika u cijeni na gajbu je pola KM, 1KM, znaci nista, u kafanama je na flasu nektar uglavnom jeftiniji po marke al vjerujte, ne isplati se. Sad za prvi maj neko janje okretali, nista nije bilo osim nektara, sta cu, popijem 4, 5komada, proklinjo sam dan kad sam se rodio. Dan dva kasnije, zviznem pet jelena, jaran posto tata, ko da sam mlijeko popio, nista ne boli, milina.