ako ne zavrsim fax,znam sta cu raditiMajstor Miki ::pa da zanat u ruke, beš školu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
ako ne zavrsim fax,znam sta cu raditiMajstor Miki ::pa da zanat u ruke, beš školu
mogao biDanijel LG ::još 4 mjeseca sad ce to
dakle valja meni jedan vikend otici gore u izvidnicu
ja prosto obozavam tamno!!!klodovik ::A niko ne pominje crno pivo...predpostavljam da mislite na obično...
jedino pivo koje mi odgovara uz Bavariu...Majstor Miki ::može Guinness
probaj onda Irish Car bomb,kad sidjes sa IRMajstor Miki ::meni kad bi neko ponudio do kraja života nema voda, samo guinness ja bi pristo
izvini Miki sto sam sumnjaoMajstor Miki ::probo ja to odavno mariću
Robert De Niro ::ja sam jednom probao u NS u izlasku to Guinness tamno i n ije mi se nesto svidelo, moracu ponovo, mozda nesto nije bilo u redu
ja niksicko non stop deremklodovik ::Dobro, ni Nikšićko crno nije tako loše...ja ga popijem jednom ili dva puta godišnje, ali zato ostala piva ne pijem uopšte...Što se tiče žestine- to obavezno ostavlja, drugima, koka- kolu uvek, a špricer po kad- kad (kao i crno pivo)...
Robert De Niro ::ja niksicko non stop deremklodovik ::Dobro, ni Nikšićko crno nije tako loše...ja ga popijem jednom ili dva puta godišnje, ali zato ostala piva ne pijem uopšte...Što se tiče žestine- to obavezno ostavlja, drugima, koka- kolu uvek, a špricer po kad- kad (kao i crno pivo)...
pesma mi je
posebno toceno
Robert De Niro ::ja niksicko non stop deremklodovik ::Dobro, ni Nikšićko crno nije tako loše...ja ga popijem jednom ili dva puta godišnje, ali zato ostala piva ne pijem uopšte...Što se tiče žestine- to obavezno ostavlja, drugima, koka- kolu uvek, a špricer po kad- kad (kao i crno pivo)...
pesma mi je
posebno toceno
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
NFL Fans Serbia » Combine I (2013) » BL COMBINE - (15.06.2013. SUBOTA --> 16.06.2013. NEDJELJA) - DOGOVARANJE
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu