Ma to dobijamo ladno, nemoj bacat pare
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Videh neki promo spot jutros na HRT...kb8 ::Ma to dobijamo ladno, nemoj bacat pare
Sto da izbacim Nemacku?elJefe ::Izbaci nemačku i stavi pare. Bez problema, mislim čak da će Port. dobiti Dance jer njih je nevidjeno usralo...
Peyton Manning ::Sto da izbacim Nemacku?elJefe ::Izbaci nemačku i stavi pare. Bez problema, mislim čak da će Port. dobiti Dance jer njih je nevidjeno usralo...
kb8 ::Njemačka-Nizozemska, oba daju gol, 1.75 koef.
Nema da fali
Deluje da je tako...samo ne znam za koga cu navijati...Danijel BL ::jesti ih usralo ali nisam se nadao ovakvom rasipu
izgleda da ce portugal i lale u trećem kolu odlučivati o putmiku u qf
Bolje nek daju treci,inace moze biti opasno.mister.dr ::portugal ovo dobija iako su danci uboli komad.
Peyton Manning ::Deluje da je tako...samo ne znam za koga cu navijati...Danijel BL ::jesti ih usralo ali nisam se nadao ovakvom rasipu
Cigani? Pa nisam primetio da pricamo o Spaniji...Danijel BL ::Peyton Manning ::Deluje da je tako...samo ne znam za koga cu navijati...Danijel BL ::jesti ih usralo ali nisam se nadao ovakvom rasipu
pa izbor je težeak
između cigana 1 i cigana 2 težak je izbor
Peyton Manning ::Cigani? Pa nisam primetio da pricamo o Spaniji...Danijel BL ::Peyton Manning ::Deluje da je tako...samo ne znam za koga cu navijati...Danijel BL ::jesti ih usralo ali nisam se nadao ovakvom rasipu
pa izbor je težeak
između cigana 1 i cigana 2 težak je izbor
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu