kakve tuče navijača sinoć u Varšavi
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Najvise bih voleo da tuku Inestu i ekipu u finalu.Dane Fletcher HOF ::Nemačka pobeđuje ladno
Danijel BL ::ali mogu
Peyton Manning ::Najvise bih voleo da tuku Inestu i ekipu u finalu.Dane Fletcher HOF ::Nemačka pobeđuje ladno
penban ::Danijel BL ::ali mogu
Mogu, ali je to malo realno. Rusima treba bod sa Grcima da budu A1, a Nemci pobedom veceras su na korak od B1 (daleko od toga da ce biti lako dobiti lale). Ocekujem od Portugal-Danska da bude dobar mec.
Danijel BL ::penban ::Danijel BL ::ali mogu
Mogu, ali je to malo realno. Rusima treba bod sa Grcima da budu A1, a Nemci pobedom veceras su na korak od B1 (daleko od toga da ce biti lako dobiti lale). Ocekujem od Portugal-Danska da bude dobar mec.
grci i rusi odigraju nerješeno npr
česi tuku poljake
čini mi se da su rusi onda A2
Peyton Manning ::Veceras najzanimljiviji mec prve faze,makar sto se mene tice.
penban ::Danijel BL ::penban ::Danijel BL ::ali mogu
grci i rusi odigraju nerješeno npr
pa to je i realno
ali opet agko rusi ne uvale rani go grcima ko zna
mislim da je utakmica poljsa-češka 50-50 šansi za jedne i druge
česi mogu i s remijem dalje
pod uslovom da rusi ne izgube od grka
česi tuku poljake
čini mi se da su rusi onda A2
Jesu. Nesto sam prevideo da su Cesi juce pobedili. Moja greska. Mada, ako se gleda matematicki onda pobeda Grka i Ceha vodi te dve reprezentacije dalje, ali to je malo verovatno da ce se dogoditi. Ocekujem Ruse kao A1, a A2 cemo videti.
elJefe ::Peyton Manning ::Veceras najzanimljiviji mec prve faze,makar sto se mene tice.
pazi samo da i oni ne nameste kao govna englezi i francuzi
Danijel BL ::elJefe ::Peyton Manning ::Veceras najzanimljiviji mec prve faze,makar sto se mene tice.
pa hlandija ako odigra X može komotno pakovati kofere
pa to jesteelJefe ::Danijel BL ::elJefe ::Peyton Manning ::Veceras najzanimljiviji mec prve faze,makar sto se mene tice.
pa hlandija ako odigra X može komotno pakovati kofere
a ako Danci obe izgube? a mislim da hoće, holandjanima dovoljno x i da dobiju portugal...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu