Sto mi uze Felixa Jonsa ispred nosa???Nije ti fazon al nema veze......
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
iceman ::Sto mi uze Felixa Jonsa ispred nosa???Nije ti fazon al nema veze......
iceman ::Tvoj igrac a bio free agent.....kako god i nije bitno.....
Poslednji izmenio iceman dana Sre 23 Sep 2009, 14:25, izmenjeno ukupno 1 puta
Pats 4ever ::iceman ::Tvoj igrac a bio free agent.....kako god i nije bitno.....
ok ili je bitno il nije,ako ti je bitno daj da razjasnimo to ukoliko nije mojne provociras brate
Poslednji izmenio iceman dana Sre 23 Sep 2009, 14:27, izmenjeno ukupno 1 puta
iceman ::Pats 4ever ::iceman ::Tvoj igrac a bio free agent.....kako god i nije bitno.....
ok ili je bitno il nije,ako ti je bitno daj da razjasnimo to ukoliko nije mojne provociras brate
Ne provociram te, rekao sam to za Felixa vise iz zezanja a sto se ti drkas na mene to je drugo.......
Peyton Manning ::Mogu da potvrdim da je Darko uzeo Felix-a,cim je Jones bio los,samo se cekao da prodje deadline pa da ga dobije nazad.
Peyton Manning ::Ajde Ice i Pats smirite se.
Nema potrebe da se prepucavate zbog fantasy.
Pats 4ever ::Peyton Manning ::Mogu da potvrdim da je Darko uzeo Felix-a,cim je Jones bio los,samo se cekao da prodje deadline pa da ga dobije nazad.
Pa evo upravo tad sam i pricao sa tobom Maricu i rekao da cu sto pre da vratim Felixa i sutnem onog budalu Juliusa
Radi se o nesporazumu...
Pats 4ever ::iceman ::Pats 4ever ::iceman ::Tvoj igrac a bio free agent.....kako god i nije bitno.....
Ne provociram te, rekao sam to za Felixa vise iz zezanja a sto se ti drkas na mene to je drugo.......
Ja se ne drkam,nego on jeste stojao na listi kao slobodan i ti si ga takvog video,ali ukoliko si bolje pogledao kod njega video bi da od nedelje stoji request moj Bell za Felixa Jonesa,da si se zezao drugacije bi to preformulisao i pokazao da se zezas a ti si rekao au brate maznuo si mi Felixa ispred nosa,a ja znam da sam coveka rezervisao minut nakon zavrsene tekme,u fazonu sam bio sta ovaj rezervisao posle pola minuta,ok ja objasnim posle toga a ti tvoj igrac a na free agenciju nakon mog eseja objanjavanja i izgladjivanja situacije,nisi razumeo celu tu foru oko trejda pa te razumem...ok je
iceman ::Pats 4ever ::Peyton Manning ::Mogu da potvrdim da je Darko uzeo Felix-a,cim je Jones bio los,samo se cekao da prodje deadline pa da ga dobije nazad.
Pa evo upravo tad sam i pricao sa tobom Maricu i rekao da cu sto pre da vratim Felixa i sutnem onog budalu Juliusa
Radi se o nesporazumu...
Dobro razumem te ja samo ti kazem da sam ti to rekao onako bzv vise iz zezanja.....nema potrebe da reagujes tako....
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu