Freak,brate,u buduce se brze odluci ako hoces trade...........
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pats 4ever ::Paz da ti neko uzme Cassella xD,pogotovu ne za dobrog risivera,pa aj pokusavam da utopim mnogo boljeg Flacca pa nista
klodovik ::Pats 4ever ::Paz da ti neko uzme Cassella xD,pogotovu ne za dobrog risivera,pa aj pokusavam da utopim mnogo boljeg Flacca pa nista
ja nudim što imam...Uostalom, kada mi je prvi QB bio slobodan, Casel mi je doneo solidnih dvadesetak poena...
Pats 4ever ::klodovik ::Pats 4ever ::Paz da ti neko uzme Cassella xD,pogotovu ne za dobrog risivera,pa aj pokusavam da utopim mnogo boljeg Flacca pa nista
ja nudim što imam...Uostalom, kada mi je prvi QB bio slobodan, Casel mi je doneo solidnih dvadesetak poena...
Nego Klodi daj da vidimo da li bi mi dao Terela Owensa?vidi mi tim pa reci ako si zainteresovan
Tražim, samo mislim da je (u poslednje vreme) TO sve drugo samo ne WR!Peyton Manning ::Klodi pa zar ti ne trazis WR??
klodovik ::Pats 4ever ::klodovik ::Pats 4ever ::Paz da ti neko uzme Cassella xD,pogotovu ne za dobrog risivera,pa aj pokusavam da utopim mnogo boljeg Flacca pa nista
Nego Klodi daj da vidimo da li bi mi dao Terela Owensa?vidi mi tim pa reci ako si zainteresovan
Može...šta daješ za njega?
Pats 4ever ::klodovik ::Pats 4ever ::klodovik ::Pats 4ever ::Paz da ti neko uzme Cassella xD,pogotovu ne za dobrog risivera,pa aj pokusavam da utopim mnogo boljeg Flacca pa nista
Ipak sam se predomislio,oces da ti dam Donalda Drivera kad vec hoces risivera(90% ljudi ga startuje odlicno igra) za Merion Barbera koji ti greje klupu a meni treba jedan RB,javi sta mislis
klodovik ::Pats 4ever ::klodovik ::Pats 4ever ::klodovik ::Pats 4ever ::Paz da ti neko uzme Cassella xD,pogotovu ne za dobrog risivera,pa aj pokusavam da utopim mnogo boljeg Flacca pa nista
Ipak sam se predomislio,oces da ti dam Donalda Drivera kad vec hoces risivera(90% ljudi ga startuje odlicno igra) za Merion Barbera koji ti greje klupu a meni treba jedan RB,javi sta mislis
'Ajd' da malo razmislim...!
Poslednji put izmenio dr.dule dana Pet 06 Nov 2009, 21:41, izmenio ukupno 2 puta
dr.dule ::Treneru ne daj da te malisa prevari. malo ti daje za Barbera.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu