Ajde ljudi nudite ponude za Eli Manninga!!!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::Orton je dobra trejd varijanta.
Treneru bacih pogled na tvoje momke . pa ti bas imas krs wr. cudno kako si to izveo.
koliko timova ide u play off? pobednik divizije sigurno? ako je tako mora malisa opet da poklekne. valjda ce mi ova deca ozdraviti do tada.
klodovik ::dr.dule ::Pats 4ever ::
Neka hvala sad ponuda vise ne vazi,neka ti dule ponudi nesto bolje
naravno da je svaka moja ponuda bolja od tvoje. da ista valja ne bi ti menjao .flasa vinjaka uz neki od prestojecih bowl utakmica.Peyton Manning ::Ajde chicha da te cujemo...........koja je ta ponuda........slusam ponude.brugi82 ::Dule oces da trejdujes Calvina Johnsona?
Što volim kada me čovek ignoriše!
ČIČA! Ponuda sa tvoje strane...sećaš se?
To se i ja pitam..........dr.dule ::Orton je dobra trejd varijanta.
Treneru bacih pogled na tvoje momke . pa ti bas imas krs wr. cudno kako si to izveo.
koliko timova ide u play off? pobednik divizije sigurno? ako je tako mora malisa opet da poklekne. valjda ce mi ova deca ozdraviti do tada.
klodovik ::Kuku meni...opet ispadoh ja kriv! Ova dvojica će da se posvađaju i to na admin-nivou...
Koj' mi je i trebalo da razmišljam o trejdu...
slusam ponude.brugi82 ::ule
[quote="brugi82"]Dule oces da trejdujes Calvina Johnsona?
A mislim da ce to biti:Belgrade Feaks,Belgrade Crusades i Bulldozers kao najboljia tri tima.A najbolji drugi ce biti verovatno Belgrade Rams,mada u tu konkureniciju ulazi i New Belgrade Torn ACLs,Atomic Ants,mada mozda i Dorcolski Kauboji.Freak ::U playoff idu pobednici divizija i jedan najbolji drugoplasirani...
dr.dule ::nisi me ti odrao. odrali su me moji decaci letaci . ni 10poena . ocekivao sam vise od Crabtija, DeSona i Kelvina. ulazim ja kao prvi u diviziji i onda cu te odrati u PO ki Rodoljubi Koltsgejeve u nedelju.
Peyton Manning ::Znate moj tim.....treba mi WR.....slusam ponude.....
Peyton Manning ::Znate moj tim.....treba mi WR.....slusam ponude.....
Jacob ::Sve zavisi koji su ti preostali RB i WR, Collie jeste trenutno odlican WR, ali opet je 2 na depth chart, treci ako uracunas Clarka a Peyton voli da deli lopte svima.
Ali ako ti treba dobar WR i imas dobrog RB pored Bensona ponudi.
T-Wolf ::Jacob ::Sve zavisi koji su ti preostali RB i WR, Collie jeste trenutno odlican WR, ali opet je 2 na depth chart, treci ako uracunas Clarka a Peyton voli da deli lopte svima.
Ali ako ti treba dobar WR i imas dobrog RB pored Bensona ponudi.
Imam od RB (Crhis Johnson, CJ Spiller, Benson i Cadilac Williams), a od WR (Calvin Johnson, Anquan Boldin, Percy Harvin i Berrian koga bi trebalo da zamenim za Royal-a iz Denvera ako mi prodje waiver request). U sustini, dobre WR imam, ali od viska ne boli glava
A jel mislis samo Benson za Collia!? On je relativno tanak na RB (ima Jacksona i Darby-ja (STL), i Ronie Brown-a (MIA))
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu